Pitbull újra ringbe száll

Interjú Tóth Attila autóversenyzővel a húsvéti Rabócsiringi Rallycross parádé előtt.

Interjú Tóth Attila autóversenyzővel a húsvéti Rabócsiringi Rallycross parádé előtt.

Húsvétkor egyesek locsolkódnak, mások Rallycrossra járnak. Így teszel te is, hisz újra felöltöd a verseny overált, és rajthoz állsz Máriapócson a RabócsiRingen a húsvéti versenyen.

Utoljára a Szilveszter Rally versenyen láttalak a BMW-vel. Mi történt azóta veled és a bömössel? – Hát a szilveszter rally óta nem ültem autóban ez a legfőbb problémám. Velem igazán sok minden nem történt  nem úgy, mint a Kékkel. Az utolsó versenyen műszaki hiba miatt ki kellett állnunk és ebből kifolyólag döntöttünk úgy, hogy Szétkapjuk a kocsit, mint foxi a lábtörlőt. Innen aztán jött a hátszél, hogy akkor idén irány a Rallycross  SuperTouring Cars 2000+ kategória.

Indultál-e már a Rabócsiringen, ha igen milyen sikerrel? – A rabócsiringen már 2 éve indultunk a jól megszokott Bordóval, de ott amatőrben, ami egészen jól sikerült, hisz meg nyertük a kategóriát.

Mennyire szeretnéd megszorongatni a kategóriatársaidat? – Hogy mennyire szeretném megszorongatni az ellenfeleket? Természetesen nagyon, de ahoz fel kell még nőni hisz nagyon sok jó pilóta és autó van most a mezőnyben. “Csendes Zsolt”, “Peitler Zsolt”, csak két név, de ott van hűn szeretett LUIGI is.

Van-e kedvenc kanyarod? – Máriapócson minden kanyar a kedvencem hisz versenyezhetek rajta.

Kiknek is tudnád ajánlani a húsvéti versenyt? – A Húsvéti futamot mindenkinek ajánlom hisz hatalmas MÓKA!

Változnak a szabályok a Rabócsiringen. Mi erről a véleményed? – A szabályváltozást el kell fogadni. A kocsin “nem” sok mindent alakítottunk, kicsit könnyebb lett, kapott rövidebb áttételt, versenybenzint, más motorbeállítást és motorvezérlőt.

Mindenkinek köszönöm, aki segített ebben, hogy el készüljön a kocsi, ami kicsit még két esélyes, de igyekszünk befejezni. Támogatóim: Alias Dadan, Muki, Dagi, Rolandsystem, és persze a családom! Várjuk a rajtot és mindenkinek izgalmas versenyzést kívánunk!

Találkozunk a pályán!

– Hajósi Miklós – www.hajoka.hu