Pénteken Talmácsiék

Remekül kezdett a Prorace Team magyar versenyzője pénteken Doningtonban, ahol mindkét edzés vizes pályán zajlott. Talmácsiék gyorsan megtalálták az ideális beállítások és mind a szabadedzésen, mind az időmérő edzésen az élmezőnyben zárt világbajnok motorosunk, megmutatva ezzel, hogyha nem jönnek ki annyira a technikák közötti különbségek, akkor bizony komolyan számolni kell vele is.

Szombatra fordult egyet az időjárás és bár nagyon hűvös volt, de sütött a nap és végig száraz pályán körözhettek a pilóták, ezzel kezdhették elölről a munkát a csapatok a setupok terén. Talmácsi a mai két edzésen is sok időt töltött a pályán. Az időmérő legvégén is sikerült gyorsulnia, de a többik még nagyobbat léptek előre, így a magyar motorosnak meg kellett elégednie a 18. hellyel.

Holnap magyar idő szerint 14:30 órakor kezdődik a Supersport kategória futama, melyen 36-an állnak rajthoz. Az első sorból Sam Lowes, Kenan Sofuoglu és Glen Richards indul a 22 körös versenyen.

Talmácsi Gábor:- Jobb eredményre számítottam a tegnapi nap alapján. Sajnos azonban szárazon még mindig elég nagy a lemaradásunk a többiekhez képest. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*