Pénteken lesz a Család-barát 1500. adása

Pénteken lesz a Család-barát című magazinműsor 1500. adása az M1-en, ebből az alkalomból felidézik a kezdeti pillanatokat és meglepetéssel is készülnek – tájékoztatta az MTVA sajtóirodája csütörtökön az MTI-t.

A jubileumi műsor sok vidámsággal és egy 1500-as Ladával várja a nézőket. Az 1500. adásban rendhagyó szerepben láthatják a nézők azokat a szakértőket, akik a kezdetektől részt vesznek a műsor készítésében, de rajtuk kívül a műsor vendége lesz még sok olyan művész, akik szinte családtagként térnek vissza az adásba, így például a Piros Ildikó-Huszti Péter színművész házaspár, Szilágyi Tibor és Kautzky Armand színművész, valamint a Bon-Bon együttes.

A Család-barát magazin először 2008. február 4-én került a képernyőre, 26 percben, majd egyre jobban kinőtte magát terjedelmében, népszerűségében, és tematikáját illetően. A ma már hetedik évfolyamában járó másfél órás magazinműsor az M1-en látható és piacvezető a saját sávjában.

A műsor készítői sok családnak és beteg gyermeknek segítettek az elmúlt években a televízió eszközeivel, de eltűnt gyermek is hazakerült a magazin segítségével. Gáspár Monika, a műsor felelős szerkesztője elmondta: a Család-barát sikere az elnevezésen és a mögötte megbújó tartalmon alapszik. Mind a műsorvezetők, mind a műsor készítői azonos értékek mentén gondolkodó kreatív és tehetséges emberek, akik maguk is a családi értékeket tartják a legfontosabbnak.

A Család-barátban Novodomszky Éva, Onyutha Judit és Gaskó Balázs műsorvezetők és a velük együtt szereplő társműsorvezető művészek olyan hétköznapi témákat boncolgatnak, amelyek a család minden tagjának hasznos információt nyújthatnak az élet minden területén.

Eddig 11171 vendég szerepelt náluk, 137043 perc, 2284 óra terjedelemben készült el a műsor.