Pénteken a nap végén Norbinak egy álma fog valóra válni

Kiss Norbi és csapata a Tankpool24 Racing Team is ott lesz ezen a hétvégén a Hungaroringen, a DTM, azaz a Német Túraautó Bajnokság magyarországi fordulóján, melyen két extra programmal szolgálnak a kilátogató nézők számára:
Pénteken a nap végén Norbinak egy álma fog valóra válni, amikor is kipróbálhat egy igazi DTM autót, bár sajnos csak versenyen kívül, de ez is hatalmas dolog egy magyar autóversenyző számára:

“Csodás hír hogy én is ott leszek, a versenykamionom is, és a hab a tortán hogy pénteken délután, természetesen a versenyprogramon kívül, de kipróbálhatok egy igazi Mercedes DTM autót. Egy álom válik valóra nekem a hétvégén, úgyhogy tartsatok velem!” – mondta Norbi előzetesen a lehetőséggel kapcsolatban.

norbi

Szombaton a másik program pedig egy kis gyorsulási verseny lesz a célegyenesben egy DTM Mercedes, és Norbi 2016-os Mercedes versenykamionja között.

Kivételes, érdekes és magyar vonatkozású programok is várnak tehát azokra akik Szeptember 23-25.-e között kilátogatnak a Hungaroringre!