Paul Walker 40 gyönyörű, tartalmas évet élt (1973-2013)

bucsuAkik nem látták a tegnapi híradásokat, de szerették Paul Walkert, azoknak néhány részlet:

Paul Walker saját alapítványa szervezte azt a jótékonysági estet, amely a brutális balesetet megelőzte. A Fülöp-szigeteki tájfun károsultjait kívánta ezzel az eseménnyel segíteni.

Egyik barátja kérésére, utasként ült a tűzpiros Porsche Carrera GT sportautóba, szerették volna kipróbálni az autót. Bizonyos források szerint Roger Rodas sportautó-kereskedő vezette az autót, de ez az információ nincs megerősítve.

Azt, hogy milyen sebességet választottak, azt még vizsgálja a rendőrség, azt viszont tudni, hogy kb. 70 km/h sebességgel lehetett azon az útvonalon közlekedni, ahol a 600 lóerős csodajárgány egy villanyoszlopnak ütközött és a motor felrobbant (más források szerint egy oszlopnak, majd egy fának csapódott). A robbanás olyan erejű volt, hogy a kocsiból szinte nem maradt semmi. A rendőrök szerint már az ütközéskor mindketten azonnal meghaltak.

Mindazoknak, akik szerették, talán egy fokkal megnyugtatóbb lehet, hogy egy pillanat alatt véget ért az életük, szinte fel sem foghatták, mi történt.

Paul Walker 40 gyönyörű, tartalmas évet élt (1973-2013).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*