Paul McCartney új daláért bolondul Johnny Depp

paul_mccartneyPaul McCartney maga a brit rockzene megtestesítője. A 71 éves sztár már jó ideje szólóban kápráztatja el közönségét, új dala a Class FM egyik kedvence. A legnépszerűbb rádió toplistáján előkelő helyet foglal el Lady Gaga is, az Eurovízióra pályázó Bogi pedig újoncként került fel a Class40-re.

A Beatles egyik fő dalszerzőjeként olyan slágereket írt meg a zenerajongó világnak McCartney, mint a Hey Jude, a Let It Be, vagy éppen a Yesterday. A ’70-es évekre a banda szétesett, McCartney azonban továbbra is kitartóan építette karrierjét. Olyannyira sikeresen tette mindezt, hogy a XX. század egyik legmeghatározóbb zenésze lett. Queenie Eye című új slágere a leghallgatottabb rádió egyik nagy kedvence: a Class40 listáján a 14. helyet foglalja el és tör egyre feljebb. A dalért számos sztár is bolondul, többek közt Johnny Depp, vagy épp a Star Trek duója, Alice Eve és Chris Pine, akik olyan hírességek mellett tűnnek fel a videoklipben, mint Kate Moss, Jeremy Irons és Jude Law.

Persze feltörekvőkből sincs hiány hazánk mérvadó slágerlistáján, We All című dalával Bogi újoncként került fel a Class40 harmincötödik helyére, de akár könnyen tovább is szárnyalhat. A Dal című tévés válogató show elődöntőjéből már továbbjutott az énekesnő, így előtte a lehetőség, hogy hazánkat akár ő képviselje a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon.

Töretlen Lady Gaga népszerűsége. A Class FM hallgatói odavannak a pop királynőjéért, aki néha botrányaival, néha pedig kitűnően sikerült dallamaival hívja fel magára a figyelmet. Most épp utóbbival, mert Do What You Want című felvételével a Class40 negyedik helyén áll. Na, persze attól sem kell tartani, hogy az énekesnő maga mögött hagyja balhés hétköznapjait, hiszen a Lady arra készül, hogy Britney Spearsszel duettezzen egyet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*