Papp László Sportarénából

BKK Info néven új, percre kész közösségi közlekedési információkat adó szolgáltatást indított a Budapesti Közlekedési Központ. Awww.bkkinfo.hu címen elérhető, webes alapú, mobil készülékekről is elérhető szolgáltatás információi folyamatosan, éjjel-nappal frissülnek. Az új szolgáltatáslehetőséget nyújt ügyfeleinknek, hogy e-mail címük segítségével feliratkozzanak az egyes járatokkal kapcsolatos közlekedési változásokról szóló értesítésekre és az internet-kapcsolattal rendelkező okostelefonokon is folyamatosan tájékozódhatnak a közösségi közlekedés járatainak aktuális forgalmi helyzetéről, tervezett terelésekről, forgalmi változásokról.

Útnak indulna, vagy éppen útközben tájékozódna a közösségi közlekedés friss híreiről, a kiválasztott járatának aktuális forgalmi rendjéről? Azonnal tudni szeretné, ha egy Ön által rendszeresen használt járat forgalmában zavar áll be, módosított útvonalon közlekedik, esetleg metró-, hévpótlás van folyamatban valamely vonalon? Mostantól mindezen információk elérhetők az új BKK Info segítségével. A BKK új valósidejű, percre kész közösségi közlekedési információkat nyújtó oldala az eddigiekhez képest bővebb tartalmat felölelő, átfogó tájékoztatást kínáló szolgáltatás, mely az e-mailes elérés mellett awww.bkkinfo.hu címről már új funkciókkal is elérhető.

A BKK Info szolgáltatás megújult felületen, a webes mellett mobiltelefonokra optimalizált változatban is megjelenik. Awww.bkkinfo.hu oldalra navigálva percről percre aktuális, folyamatosan frissülő információkon keresztül ismerhető meg minden járatunk érvényes forgalmi rendje, ugyanakkor az új felület arra is lehetőséget nyújt, hogy ügyfeleink e-mail címük segítségével feliratkozzanak az egyes járatokkal kapcsolatos közlekedési változásokról szóló értesítésekre is. Mindemellett az oldalon a közeljövőre tervezett vagy akár a több hónap múlva életbe lépő, már ismert módosítások is megjelennek. Egy-egy fennakadás esetén a BKK Info megfelelő és gyors alternatívákat kínál arra, hogyan jussunk el a kívánt helyre.

A BKK Info új felületét fejlesztőink színes, jól látható, táblázatos megjelenítéssel, járatszám szerinti bontással és kereshetőséggel, dinamikusan kialakított térképes felülettel tették könnyen, jól használhatóvá, naprakésszé, hogy utasaink minden esetben választ kaphassanak a fővárosi forgalmi helyzettel kapcsolatos kérdéseikre. A BKK Info okostelefonok böngészőire optimalizált változata is elérhető azm.bkkinfo.hu címen, a BKK Info mobil applikáció fejlesztése pedig jelenleg is folyamatban van.

A szolgáltatás fejlesztése és bővítése folyamatos, így rövidesen a közúti információk is elérhetőek lesznek a BKK Infón keresztül, naprakész pontos helyzetjelentést garantálva ügyfeleinknek Budapest közlekedéséről.

A BKK Info szolgáltatás egyelőre tesztüzemben működik. Várják észrevételeiket, javaslataikat awww.bkkinfo.hu/javaslat oldalon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*