Pályázatot írt ki a Godot Kortárs Művészeti Intézet fiatal művészek számára

A Godot Kortárs Művészeti Intézet a GODOT ART FAIR ’21 kortárs képzőművészeti vásáron való részvételre és az intézet művészkörének bővítésére írta ki legfrissebb pályázatát.

A többek között a MINI támogatásával útnak indult, pályakezdő művészek számára megjelenési lehetőséget biztosító Godot Art Fair 2015 óta a legnagyobb, fiatal, magyar alkotókat bemutató kortárs képzőművészeti vásár. A Godot Art Fair elsődleges célja, hogy az új generáció képzőművészei számára perspektívát nyisson és elősegítse pályájuk felívelését.

A 40 év alatti képzőművészek és fotóművészek számára most kiírt pályázat nyertesei részt vehetnek az idén október 5. és 17. között megrendezett Godot Art Fair 2021 kiállításon valamint az Intézet nyári alkotótáborában.

Magyarországon egyedülálló módon a fődíj nyertese bekerül a Godot Kortárs Művészeti Intézet állandó művészei közé és önálló kiállítási lehetőséget is kap.

A pályázatok beküldési határideje 2021. július 11. 12.00 óra. A teljes pályázati kiírás a Godot Kortárs Művészeti Intézet honlapján érhető el.