Pál Dénes: „Nagy tiltakozásból igazi szerelem lett”

decker_attila_es_felesegeHogy talált rá az igazira Decker Attila? Mivel lehet levenni a lábáról Pál Dénest? A GLAMOUR Women of the Year férfi mezőnyében idén többek közt a The Voice egykori befutója és válogatott vízilabda kapusunk is verseng az öt legsármosabb jelölt között. A jóképű esélyesek most divatról, magánéletről és szakmai tervekről mesélnek.

 

A Women of the Year hatodik kategóriája minden évben hazánk legsármosabb férfiját díjazza. Az idei kedvencek között Pál Dénes és világbajnok vízilabdázónk, Decker Attila is megmérkőzik az olvasók szavazataiért. Dénest a visszafogottság jellemzi, mind öltözködésben, mind magánéleti kérdésekben, a zene pedig tagadhatatlanul az első helyen áll az életében. Az új szakmai kihívások mellett kérdés azonban, hogy a The Voice és a Sztárban sztár aranyérme után a Women of the Year díját is bezsebeli-e.

“Nincs recept arra, hogy mivel tud igazán megfogni egy nő. A kisugárzás, az összhatás az, ami döntő. Szeretem, ha egy lány természetes, és sokat nevet.” – árulta el Dénes, aki azonban idén is a szakmai célokat helyezi előtérbe: “Tavaly volt az első teltházas, élő koncertem, ami a 2014-es év egyik legboldogabb pillanata volt számomra. Legalább két-három új dallal szeretnék kijönni ebben az évben, és minél többet koncertezni a zenekarommal. Most első a zene!” -folytatta az énekes, aki gyerekkorában még ódzkodott a zenei pályától. – „Csak kamasz koromban jutottam el a felismerésig, hogy érdekel ez a terület. Hétévesen például, amikor a szüleim zeneiskolába akartak adni, még ellenkeztem, mert inkább focizni akartam. Végül mégis az éneklés mellett döntöttem, így a nagy tiltakozásból igazi szerelem lett.”

A női rajongók bánatára Decker Attila fiatal kora ellenére már évek óta boldog házasságban él. A vízilabdázó feleségében rátalált mindarra, amit mindig is keresett egy nőben: „Nekem mindig az olyan típus volt a zsánerem, mint Adrienn, szőke hajú, nőies és dekoratív. Leginkább mégis a belső tulajdonságaival vett le a lábamról: családcentrikus, odaadó, megbízható és alkalmazkodó, ami nekünk, élsportolóknak különösen fontos. Ehhez a házassághoz kell egy olyan társ, mint ő, aki nem vágja a fejemhez, hogy kicsit háttérbe szorul, hanem a mindennapokban ott van mellettem, és segít, amiben csak tud” – mondta Attila, aki ha teheti, mindig időt szakít egy kis romantikára. „Nagyon nehéz, amikor egy nagy világverseny miatt akár 15-16 napot is külön kell töltenünk, azonban mindig próbálunk belevinni a hétköznapokba egy kis romantikát. Apró meglepetésekkel szoktunk egymásnak kedveskedni, de például imádunk együtt enni: szeretjük kipróbálni más nemzetek konyháit, az első randink is egy étteremben volt.” – folytatta a válogatott kapus, aki azt is elárulta, hogy öltözködésben igyekszik követni az aktuális trendeket.

TV22094r.jpgPál Dénesre, Decker Attilára, valamint a legsármosabb férfi kategória további jelöltjeire március 2-ig lehet szavazni a http://www.glamouronline.hu/womenoftheyear oldalon.