Paddy and the Rats a Budapest Parkban

A nyár egyetlen önálló budapesti koncertjére készül a Paddy and the Rats. A bulira már nem is kell sokat várni: július 8-án, a Budapest Parkban lépnek színpadra a Patkánykalózok (avagy Kalózpatkányok).

Ahogy az már sok éve lenni szokott, a zenekar nem nyaralását szakítja meg a koncert kedvéért, hiszen az összes nagy fesztiválon és zenei rendezvényen, mindemellett pedig rengeteg külföldi állomáson lépnek fel folyamatosan.  Nemrég a Volt Fesztiválon varázsolták el közönségüket: a délutáni, 35 fokos melegben is szinte ájulásig megmozgatták a színpad előtt összegyűlt, nem kis tömeget. Ez azért is külön öröm volt számukra, hiszen a legendás soproni fesztiválon először adtak nagyszínpados koncertet.

A Budapest Parkba is hasonló nagy bulival készülnek, ebben pedig segítségükre lesz két vendégzenekar is.  Az estét az Indygo kezdi, akiket a Csillag Születik-ből, a néhai Zöld Pardon tehetségkutató fesztiváljáról, vagy akár a Kürtőskalács Fesztiválnak írt indulójukról is ismerheti a közönség. Aki azonban egyszer is járt már koncertjükön, az az okos, fülbemászó popdalok mellett a fantasztikus humoráról és jókedvéről jegyzi meg a zenekart. Utánuk pedig a dallamos punk-rockot játszó Dorothy lép fel. A 2011 végén alakult heves megyei csajtrió ugyanabban a stúdióban dolgozott legutóbbi albumán, mint Paddyék, innen az ismeretség.

Az esemény az NKA és a Cseh Tamás Program támogatásával valósul meg.

Paddy and the Rats, vendég: Dorothy

Budapest Park, 2016. július 8. 18 óra

Facebook esemény:  https://www.facebook.com/events/1761470547423659