Öt éve szórakoztatja a hallgatókat a Class FM

Öt éve szórakoztatja az országot hazánk piacvezető rádiója! Az elmúlt öt évben a Class FM mindig a legújabb és legjobb slágerekkel kényeztette hallgatóit, most a rádió születésnapja alkalmából nem is ajándékozhatna mást, mint a legnépszerűbb hazai előadók igazi zenei csemegének számító szuperkoncertjeit. Akár Ákost vagy a Magna Cum Laudet is megkaphatjuk, ehhez nem kell mást tenni, mint hallgatni a rádiót, böngészni a Class FM weboldalát és november 17-től országszerte figyelni a sárga-fekete autót, amelyben Whiteboy forgatja a kormánykereket.

Ákos, a Játékkészítő, Demjén Ferenc, Edda, Havasi Balázs, Hooligans, Magna Cum Laude és Piano Guys – 2014 év végének legnagyobb zenei durranásai! Az idén öt éves Class FM a legjobb koncertekre szóló jegyekkel és milliós nyereményekkel ajándékozza meg hallgatóit. Az egyedülálló és fantasztikus koncertélményt nyújtó, nagyszabású játék ideje alatt 160 belépő talál gazdára, sőt a szerencsés hallgatók nagy értékű nyereményekhez is hozzájuthatnak. A Zene 4 keréken kampány keretében Whiteboy sárga-fekete autóval járja az országot, hogy belépőket ajándékozhasson a legmenőbb végi bulikra, Vágó Piros és Abaházi Csaba pedig adásban várja a hallgatókat.

Hihetetlen, hogy már az 5. szülinapját ünnepli a Class FM – mint minden évben, most is nagyon kiteszünk magukért, hogy megháláljuk hűséges hallgatóinknak, hogy minket választanak. Milliós nyereményekkel és a legmenőbb zenei csemegékkel készülünk: Whiteboy kollégám az egész országot bejárja majd figyelemfelkeltő járgányával, hogy a szerencsések belépőket nyerhessenek a legnépszerűbb hazai sztárok év végi szuperbulijaira. Azoknak sem kell elkeseredni, akik nem találkoznak vele, hiszen a hallgatók az adásokban is rendkívül értékes ajándékokkal gazdagodhatnak, csak be kell telefonálniuk Piroshoz vagy hozzám.” – mondta Abaházi Csaba, a Class Kívánságműsor népszerű házigazdája.

Felejthetetlen koncertélmény, a legnagyobb slágerek és exkluzív nyeremények több millió forint értékben.Az 5. születésnap alkalmából igazi koncertélményekhez és nagy értékű nyereményekhez juthatnak a szerencsések, ehhez pedig csak figyelni kell hazánk leghallgatottabb rádióját és rátalálni a Class járgányra, vagy játszani Vágó Pirossal vagy Abaházi Csabával. Az idén ráadásul azok is jutalomban részesülnek, akik feltöltik és megosztják a Class FM elmúlt 5 évével kapcsolatos élményeikről készült fotóikat a www.classfm.hu/szülinap oldalra, és szorgalmasan gyűjtik a like-okat.