Összefogás „A” jó ügy érdekében

ajandek illusztracioVárhatóan verőfényes őszi napsütésben ünnepli 10 éves jubileumát a MikulásGyár és a Premier Outlet közösen október 11-12-én. A szervezők nem titkoltan rekordot szeretnének dönteni az összegyűjtött adományokból, méltó módon ünnepelve a kerek évszámot. Bár a kampány még csak most kezdődött el, máris több híresség csatlakozott az eseményhez.

 

A közös születésnap alkalmából 2014. október 11-én a MikulásGyár a biatorbágyi outlet központban nyitja meg az év első adománygyűjtő pontját, ahol karácsonyig várják a megunt játékokat, könyveket, jó állapotú ruhákat, tisztálkodószereket vagy tartós élelmiszert.

Az adománygyűjtő pont megnyitásával szakítanak az eddigi szokással, hiszen a megnyitásra már jóval a megszokott december 5-i időpont előtt sor kerül. A hagyományok újraértelmezésének okáról Zsolnai Endre, a MikulásGyár főszervezője és Kovács Katalin háromszoros olimpiai bajnok, 31-szeres világbajnok kajakos, újdonsült anyuka, a MikulásGyár idei háziasszonya számol majd be az október 11-i hivatalos megnyitón. A fennállásának 10. évfordulóját ünneplő MikulásGyár tavaly közel fél milliárd forint értékű adományt gyűjtött össze, amellyel 289 ezer rászoruló családnak segíthetett.

A különleges születésnap ünnepi hangulatát az adományozó pont megnyitásán kívül megannyi színes program biztosítja egész hétvégén. A gyerekeknek a szervezők számos izgalmas programmal készülnek: többek között lesz ugrálóvár, arcfestés, óriás társasjáték, jelmezes fotózás és születésnapi óriás muffintorta. A felnőttek sem fognak unatkozni, hiszen a frissülni és szépülni vágyókat a SzépségPont várja, az ínyencek pedig kézzel készült egyedi termékeket és bio finomságokat találhatnak majd a Kézműves és Termelői Vásáron. Szombat este 18:00-kor Fiesta koncerttel zárul az aznapi rendezvény.

Természetesen a Premierben a születésnaphoz illő vásárlás is adott: október 11-én és 12-én a születésnapi vásárlási maraton keretein belül akár 90%-os kedvezményekkel várja a látogatóit az Outlet több száz vezető divatmárkát kínáló közel 90 üzlete.