Őrült electro party a CrossSound 2. napján

A CrossSound keresztény fesztivál második estéje egy klasszikus értelemben vett, valódi, őrült techno party-vá vált. Egy party. Egy dicsőítés. Egy gyönyörű felfordulás – fogalmazott Jesus Loves Electro zenekar egy korábbi interjúban.

Több ezer kéz a levegőben, vizipuska a színpadról, örjöngő tombolás tiszta fókusszal. A szabadság új arcáról mutatta meg magát. A több, mint 1 000 résztvevő bizonyságot tett, hogy Jézus határozottan szereti az elektronikus zenét!

A mai záró nap két fő fellépője a 2012-es The Voice című tehetségkutató műsorból jól ismert Henderson Dávid és a Bellarive (USA).

Henderson Dávid zenei sokoldalúságával az első pillattól megfogta a Voice zsűritagjait és a közönséget. Dávid azzal a céllal ment, hogy tehetségét mellett megmutassa értékrendjét is. Tisztasága, ártatlansága miatt felfigyeltek rá mind a fiatalabb, mind az idősebb nézők.

Az amerikai Bellarive csinálja a záróbulit, akik Európában először itt mutatják be az új albumukat.A tagok azt vallják, hogy zene nem csupán szórakozás, hanem minden egyes dallamon keresztül Jézus szeretetét tapasztalják meg. Melissa Mage, a Bellarive tagja úgy fogalmaz: “Az az imádságunk, hogy kapocs lehessünk a Teremtő és az Ő teremtése között, és hogy a középpontban mindig az Ő dicsősége lehessen.”