Országos premierek a Comedy Centralon

Hazai képernyőkön még soha nem látott premierekkel köszönti a tavaszt a Comedy Central. Vadonatúj epizódokkal jelentkezik hamarosan a kultikus animációs sorozat, a Family Guy, érkezik az Archer 4. évada, és a rajongók végre megtudhatják azt is, hogyan zárul az Így jártam anyátokkal története, hiszen jön minden idők egyik legsikeresebb szitkomjának utolsó, kilencedik évada!  Ráadásnak bemutatkozik a még Amerikában is újdonságnak számító A Miller család (The Millers) is.

Vadonatúj epizódokkal jelentkezik hamarosan a kultikus animációs sorozat, a Family Guy, érkezik az Archer 4. évada.

Vadonatúj epizódokkal jelentkezik hamarosan a kultikus animációs sorozat, a Family Guy, érkezik az Archer 4. évada.

Izgalmas tavaszra készülhetnek a Comedy Central nézői. Amerikában jelenleg is hevesen találgatják a sajtóban, hogy Ted miért meséli immáron nyolc éve a gyermekeinek, hogyan sodorta össze a sors az édesanyjukkal. A megfejtés hamarosan Magyarországra érkezik, hiszen tavasszal startol az Így jártam anyátokkal 9. évada, amely három nap, Robin és Barney házasságkötésének történetét mutatja be, lerántva a leplet minden titokról. A Happy Endings – Fuss el véle! című sorozat is megkapja méltó befejezését: harmadik és egyben utolsó szezonjával a Comedy Centralon búcsúzik el a magyar nézőktől. Az Agymenők tudósai is a magyar humorcsatornán folytatják a történetmesélést, idehaza még soha nem látott részekkel, a hetedik évaddal köszönt be március végén a geek humor. Az Arany Glóbusszal díjazott sorozat jelenleg a világ egyik legnépszerűbb szitkomja és a magyar nézők a legfrissebb, az Egyesült Államokban is most vetített szériát láthatják a Comedy Centralon. Az Agymenők néhány lángelme küzdelmét mutatja be a csajozás számukra teljesen ismeretlen világában.

Az animációs sorozatok rajongói is megkapják a vérfrissítést a kedvenc sorozataikból. Kétségtelen, hogy a legnagyobb érdeklődés a Family Guy-t övezi: az új, immáron 11. évad április elejétől látható a Comedy Centralon. Az anti-James Bond, Sterling Archer is újabb küldetésekre indul: a február 27-én kezdődő negyedik évadban rengeteg elfogyasztandó ital és nő vár a züllött kémre.

Az idei év nagy újoncait is a humorcsatornán köszönthetjük. Magyarországon még nem látott szitkom kerül a Comedy Central kínálatába. Az újdonság erejével érkezik A Miller család (The Millers) című sorozat. A családi vígjáték alaptörténete, hogy a válófélben lévő fiúhoz beköltöznek szülei, hogy kisegítsék a párkapcsolati válságából, ám apja felbátorodik és úgy dönt, ő is elhagyja a feleségét. Nathan-nek és testvérének, Debbie-nek nemcsak azt kell feldolgozniuk, hogy szüleik 43 év házasság  után elválnak, hanem azt is, hogy innentől kezdve nekik kell eltartaniuk és elviselniük őket a saját háztartásukban. A testvérpár pedig a földi pokol egy különleges bugyrában találja magát. A szétszakadó család egyben tartása és a szülőkkel való együttélés kínos pillanatai adják A Miller család jellegzetes humorát.

Family Guy, Archer, Így jártam anyátokkal, Agymenők, A Miller család – tavasszal a Comedy Central műsorán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*