Ollé Sasával és Tóth Zsolttal a címlapon megjelent a Rally Café Autósport Magazin augusztusi száma

36f03f2a65fae5194a2b6ed10a6bbd1d_LA tepsikből és a minikből is lehet WRC-t építeni

Gyökeres változások várhatók 2017-től a WRC-építés szabályaiban.

Tíz éve volt Baumgartner Zsolt az első magyar Forma–1-es versenyző

Az első jordanes versenyeiről és a Minardinál töltött egy évéről mesélt Baumgartner Zsolt a Rally Cafénak, de többek között azt is megtudhatjuk az interjúból, hogy miért jelent egy másodperc hátrányt, ha valaki az Eau Rouge-ban elemeli a lábát a gázpedálról.

Carlos Sainz jr, aki mögött Carlos Sainz áll

Nem szokásos versenyzőapuka, versenyző fiacskája a kapcsolat a két Sainz között, mégis egy atyai beszélgetés kellett ahhoz, hogy Carlos jr a Forma–1 kapuját döngesse az idei WSR-szereplésével.

Kiss Pál Tomi az asztalra csapott

Nehéz döntést kellett meghoznia Tominak az AutoGP-ben, ahol visszatért a Virtuosi-csapathoz, visszatértek a bajnoki reményei, sőt még egy DTM-tesztért is szurkolhatunk neki! Minderről exkluzív blogjában mesél.

Az első győzelem édes íze

Ollé Sasával a Veszprém Ralin aratott meglepetésgyőzelme után beszélgettünk egy jó nagyot. Sasa arcáról nem lehetett letörölni a vigyort, mégsem szállt fejébe a dicsőség.

Csucsu, ha gyors, akkor nagyon gyors

Lukács Kornél ezúttal is sok érdekességet mesélt exkluzív blogjában a rali-világbajnokság junior mezőnyéről, és általában a vb-életről, valamint arról, hogy milyen itinerírási leckét kapott Solberg egykori navigátorától, Chris Pattersontól.

Túl kicsi az orosz nagy medve

Látszólag egy katasztrófa a Lada idei WTCC-szereplése, ám nem is állnak olyan rosszul, sőt, egy pár év múlva akár az ellenfeleket is utolérhetik. Megmutatjuk, miért.

Versenytudósítások

Forma–1, rali-ob, rali-vb, rali-Eb, ralikrossz-vb, DTM, Seat Leon Európa-kupa, kamion-Eb, autókrossz-ob, ralikrossz-ob, tereprali-ob, drift szakágakból.