Nyuszmegállók hoznak húsvéti hangulatot

Tojásfejtés és locsolás, a mindannyiunknak kedves húsvéti hagyományokat idézi fel újszerű módon az E.ON Hungária Csoport. A húsvéti ünnepre feldíszített buszmegállókkal kedveskednek az arra járóknak két budapesti, illetve székesfehérvári, győri és pécsi helyszíneken.

A „nyuszmegállókban” a padok színes tojás dekorációt kaptak, a tojásokon üldögélve kedves nyuszifüles fotókat is készíthetnek az arra járók. Az érdeklődők telefonjukkal életre kelthetnek egy háromdimenziós virtuális tojást, amit a buszra várva megfesthetnek és egyénileg díszíthetnek, sőt akár el is küldhetik azt szeretteiknek vagy megoszthatják alkotásukat a közösségi médiában.

Az egyik budapesti megállóban szenzoros parfümszóró idézi fel a húsvét hétfői locsolás hagyományát, jókedvet és tavaszi frissességet csempészve az arra járók napjába.

Az ünnepi megállók április 15-ig öt helyszínen várják az utasokat: Budapesten a Széll Kálmán téren és a Blaha Lujza téren, Székesfehérváron a Piac tér 3-nál, Győrben a Szent István út 45. szám alatt, a Hajós játszótérrel szemben és Pécsen a Bajcsy- Zsilinszky Endre utcában a Vásárcsarnokkal szemben.

Az E.ON együttműködő partnere az ünnepi buszmegállók létrehozásában a JCDecaux Hungary Kft. volt.

A fotókat az NNFoto készítette.