Nyolcvan napos, világ körüli utazásra indul két HondaJet-tulajdonos

Augusztus 4-én egy HondaJet is nekivág a legendás „80 nap alatt a Föld körül” túrának.

A HondaJet két tulajdonosa, Julian és Kim MacQueen 26 országot érint majd „80 szállodában a Föld körül” névre keresztelt túrája során, s mivel mindketten a vendéglátásban dolgoznak, a legkülönfélébb kultúrák, legkülönbözőbb szállodák meglátogatásával végeznek majd piackutatást vállalkozásuk számára. Emellett a HondaJet bemutatógépként is szolgálj majd az úton, lehetőséget adva a potenciális vásárlóknak, hogy megismerkedjenek eme innovatív légi járművel. A HondaJet számára ez lesz az első világ körüli utazás, ami egyben kitűnő alkalom, hogy a bolygó minden táján bizonyítsa rendkívüli képességeit.

– Nagyon örömünkre szolgál, hogy vásárlóink a HondaJetet választották úti társnak – árulta el Michimasa Fujino, a Honda Aircraft Company elnök-vezérigazgatója. – Remélem, sokan látják majd, hogy teljesítmény, minőség és megbízhatóság terén egyaránt egyedülálló ez a repülőgép.

– Már alig várjuk, hogy útra keljünk és megannyi új, érdekes emberrel találkozhassunk! Szeretnénk megismerkedni az eltérő kultúrájú országok vendéglátási szokásaival, és tapasztalatainkat otthon, saját szállodánkban kamatoztatni – avatott be terveibe Julian MacQueen. – Azért választottuk a HondaJetet, mert megbízható, felhasználóbarát és elképesztően kényelmes.

A Föld körüli út augusztus 4-én, a floridai Pensacola Nemzetközi Repülőtéren veszi kezdetét, és október végén itt is ér majd véget.

A Honda Aircraft Company munkatársainak jóvoltából a túra folyamatosan nyomon követhető lesz a közösségi oldalakon: facebook.com/HondaJet,  twitter.com/HondaJet.

További információért, kérjük, keresse az alábbi honlapot  www.HondaJet.com.