Nyárzáró megabuli a siófoki Beachen

A ’90-es évek legnagyobb magyar sztárjait vonultatja fel a Nagy Retro Fesztivál a Borsodi Beach Club színpadán, augusztus 16-án. A siófoki bulistrand nyárzáró eseményén – mások mellett – fellép a Hip Hop Boyz, Dobrády Ákos, a Kozmix és hosszú kihagyás után itt tér vissza, Dr. Love és az UFO együttes.

Fergeteges időutazásra készül az ország legnagyobb bulistrandja, a Borsodi Beach Club, Siófokon. Balaton fővárosának 10 ezer m2-es, fehérhomokos vízpartján augusztus 16-án rendezik meg Magyarország legnagyobb retroünnepét. A Nagy Retro Fesztiválon a ’90-es évek legjobb hazai előadói adják majd egymásnak a mikrofont. Ott lesz Dobrády Ákos és lesz TNT koncert, jönnek az Ámokfutók, énekel Betti LOVE és Zoltán Erika is. Lesz Happy Gang, Kozmix LIVE, Hip Hop Boyz, Animal Cannibals és Bon-Bon, valamint Náksi Attila és Dj Dominique.

A siófoki partyhelyszín egy nagy visszatérés helyszíne is lesz. Hosszú kihagyás után a 90-es évek popcsillagával, „UFO Zsoltival” az élen újra színpadra lép a profi zenésszel, fiatal táncosokkal és új énekesnővel újraéledt UFO együttes.

plakt