Nyári Károly ismét elkápráztatja közönségét a Budapesti Karácsonyi Koncerttel

Nyári Károly, az ország legismertebb énekes zongoristája 2019. december 27-én 15:00 és 20:00 órai kezdettel az eddigi legkülönlegesebb ünnepi koncertjét mutatja be Budapesti Karácsonyi Koncert címmel. Az ünnepi időszak kiemelt zenei eseménye ebben az évben már 14. alkalommal, ezúttal a Budapest Kongresszusi Központban kerül megrendezésre.

Nyári Károly - Budapesti Karácsonyi Koncert

Nyári Károly számára a legfontosabb a szeretet és a család, így az idei koncerten különleges családi produkciót ígér, mellyel elhozza a karácsony meghitt pillanatait és az ünnep melegét a közönség szívébe.

Az esten a csodálatos karácsonyi dalok mellett az előadó pályáját meghatározó legszebb slágerekből álló válogatást hallhatja a közönség a művész által alapított Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével. A koncert meghívott sztárfellépői Tokody Ilona, Kossuth- és Liszt-díjas világhírű szoprán operaénekesnő; Muskát András, operaénekes; Nyári Aliz és Nyári Edit, énekesnők, akikkel gyönyörű duett számok hangzanak el az eseményen. Az egyedülálló látványvilág még emlékezetesebbé teszi az év legexkluzívabb koncertjét.

Ünnepelje a szeretet ünnepét családjával és barátaival közösen, Nyári Károly felejthetetlen koncertjével!

 

 

További információ: www.nyarikaroly.hu

 

https://www.jegy.hu/program/nyari-karoly-budapesti-karacsonyi-koncert-109028?q=ny%c3%a1ri+k%c3%a1roly+budapesti+kar%c3%a1csonyi+koncert&sgtype=pfprogram