Nyaralj stílusosan!

Egyre gyakoribb, hogy az utolsó pillanatig várunk a jól megérdemelt nyaralásunk lefoglalásával, ezért a hosszú tervezgetés helyett néha csak napok maradnak felkészülni, összepakolni. Annak érdekében, hogy a sietve végzett csomagolás közben is biztosan stílusos szetteket vigyünk magunkkal, érdemes megfogadni a MOM Park stylistjának praktikus tanácsait.

 

Első a kényelem

Akármilyen járművel utazunk, fontos, hogy ne szorítsa a bordánkat semmi és ne nyomja a hasunkat gomb vagy zipzár. Egy hosszú pamutruha ideális választás, mivel az ember könnyedén mozoghat benne, és a légkondicionáló hűvöse ellen is véd. A maxihoz jól illik egy dzseki, ami akár a táskánkban is elfér. Szettünk praktikus kiegészítője lehet egy fűző nélküli, zárt cipő, amiből bármikor könnyedén kibújhatunk, ha megtornáztatnánk elzsibbadt lábainkat.

Belvárosi lazuláshoz

Városnézéshez ideális a könnyű nyári felső és rövidnadrág páros, de ne álljunk meg a farmersortnál.  Egy csinos és nőies csipke darab nem csak a lábakat emeli ki, de a barna bőrön is remekül mutat. Tökéletesen passzol az összeállításhoz egy kényelmes és vagány bakancs, amiben akár romokat is megmászhatunk. Ha pedig valaki mediterrán kisvárosba készül, kiegészítheti az összeállítást egy bikinivel is arra az esetre, ha a nagy melegben nem bírná megállni, hogy a vízbe vesse magát.

Hódíts a tengerparton is!

A matróz stílus nem csak a múltban számított nagy kedvencnek, napjainkban is újra hódít. A csíkos és horgonyos minták kombinációival kedvünkre játszhatunk, de az egyszerűbb dizájn kedvelői is bátran kísérletezhetnek vele. Ha soknak találnánk a minták találkozását, bármikor felválthatjuk az egyiket homogén, például fehér darabra.

Vacsorához, spontán randevúhoz

A „kis fekete” ruha igazi klasszikus, ami nem hiányozhat egyetlen női gardróbból sem, és még a nyaralás alatt is jó szolgálatot tehet egy-egy spontán randi vagy elegáns vacsora alkalmával. Érdemes magunkkal vinni egy-egy színes övet, nyakláncot, karkötőt és hozzá passzoló szandált, de a sötét ruha merevségén enyhíthetünk egy lazán megkötött inggel is. Egy sportosabb cipővel kiegészítve kényelmes, de csinos és nőies szettet állíthatunk össze.

 

Az egész évben működő, ingyenes stylist szolgáltatás keretében további divattippeket kaphatnak az érdeklődök a MOM Park stylistjaitól.

Bővebb információ: http://www.mompark.hu/szolgaltatasok/mom-park-stylist