Nyaralás után is együtt Jóban Rosszban

A Jóban Rosszban színészei még a nyári leállás utolsó napjait is kihasználták egy kis pihenésre. Fábián Anita Tunéziában, Madár Vera Horvátországban, Szabó Zsófi Cipruson, Ripka Kálmán Angliában, Szaksz Gabi Rodoszon, Kedvek Richárd Olaszországban, míg Juhász Adri és Posta Lajos itthon töltődött fel a TV2 sikersorozatának újabb évada előtt.

A színészeknek volt is mihez energiát gyűjteni, hiszen augusztus 21-től újra gőzerővel folytatódik a Jóban Rosszban forgatása, ami az őszi szezonra is jócskán tartogat izgalmakat a Csillagvirág klinika díszletein belül és azon kívül is. A Jóban Rosszban pletykás recepciósát alakító Madár Vera férjével utazott pihenni.

„Richárddal Horvátországban voltunk a nyáron. Rab sziget csendesebb felét választottuk, nem akartunk feltétlenül nagy nyüzsgést magunk körül. Inkább pihenésre és egy kis romantikázásra vágytunk. Nagyon jól sikerült.” – árulta el Madár Vera, aki férjével szeptemberben ünnepli negyedik házassági évfordulóját.

„Milánó az egyik kedvenc városom, rendszeresen látogatok oda. Már az első alkalommal magával ragadott a szellemisége, és azóta rengeteg pozitív élmény köt hozzá. Idén egy baráti társasággal voltunk és hatalmasat buliztunk.” – emlékezett vissza Kedvek Richárd. – „Horvátországban is többször jártam már, de ott valahogy mindig sportosabbra sikerül a pihenés. Sokat bicikliztem, futottam.” – mondta a Jóban Rosszban sármos pszichiátere. De nem ő az egyetlen, aki még a nyaralás alatt sem feledkezett meg a mozgásról.

„Inkább az aktív pihenés híve vagyok. A Balatonnál sokszor voltam idén is a barátaimmal, ilyenkor nagyokat beszélgetünk és bulizunk, de kerülni szoktam a felkapottabb, zsúfolt helyeket. Ha strand és napozás, az leginkább a külföldi nyaralás alkalmával jellemző rám. Idén Cipruson is sokat napoztam, de természetesen a sportolás sem maradhatott el.” – mesélte Szabó Zsófi.

Pihenésre mostantól sok ideje nem marad egy színésznek sem. De hogy mi történik Gyöngyivel, Bettyvel vagy Bezerédi dokival Csillagkúton, az csak a TV2-n derül ki a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*