Nőuralom a Propagandában

Kedd este új évaddal folytatódik Tilla kultikus riportműsora, a Propaganda. Az idei évadban a nőké a főszerep, az első adás vendége Tenki Réka színésznő.

Till Attila spontán talkshow-ja, a Pulitzer-emlékdíjas Propaganda november 17-től új epizódokkal várja a nézőket a TV2-n. Ebben a szezonban a nők kerülnek a műsor középpontjába. A műsorvezető-riporter a reflektorfényben élő, népszerű művésznők mellett olyan kevésbé ismert, sodró egyéniségű, sőt olykor különc hölgyekkel is forgatott, akiknek munkássága, életstílusa, személyisége felkeltette az érdeklődését. Tilla a női nem nagy rajongójaként társul a riportalanyok mellé egy-egy napra, hogy utánozhatatlan stílusával bemutassa nekünk ezeket a különleges nőket.
Az első adás vendége a Junior Prima-díjas Tenki Réka. A színésznő jelenleg szabadúszó, Csányi Sándor színművész felesége, Péterfy Novák Éva: Egy asszony című monodrámájával tért vissza szülés után a színpadra, ami azért érdekes, mert a darabban egy súlyosan sérült gyermek anyját játssza nagyszerűen.

Az évad további vendégei: Fajgerné Dudás Andrea, festőnő a nőművészet legújabb generációjának kiemelkedő alkotója, aki képein is megmutatja, hogy fontosnak tartja az egyenjogúságot. Képeit sokkoló performanszok keretében mutatja be. Katona Ildikó, bankár, vezérigazgató-helyettes. Ma Magyarországon szinte az egyetlen vezető beosztású banktisztviselő. Kétgyermekes anyuka, naponta milliárdok sorsa függ tőle. Kiss Tibor Noé, író. Az FTC futballistája volt, szociológiát hallgatott, író, aki férfitestben élő nő. A transznemű szerző önéletrajzi ihletésű regényei brutális őszinteséggel mutatják be a magyar valóságot. Rost Andrea, Kossuth- és Liszt-díjas operaénekesnő, aki meghódította a világ operaszínpadait. Tavaly ünnepelte pályafutása 25. évfordulóját. Nemrég mutatta be Frenák Pállal közös estjét. Az éneklés mellett új kihívást is keresett, megtervezte első, saját nevével ellátott ékszerkollekcióját.

Propaganda, november 17-től kedd esténként a TV2-n