Nőtt Sváby Heti Naplójának nézettsége

Növelte nézettségét az ATV-n a Heti Napló Sváby Andrással. A legendás vasárnap esti riportműsor a teljes lakosságban második helyen végzett.

Kíváncsiak a nézők a Heti Napló történeteire. A műsor a második adásra 82 ezer nézővel tudta növelni a nézettségét. A teljes lakosság körében az első héten 6,3 százalékkal nyitott, míg a tegnapi adás 8,18 százalékos közönségaránnyal és 360.273 nézőt érdekelt.

A vasárnap esti Heti Naplóban megszólalt az a nő, akinek lúggal öntötték le az altestét, gyakorlatilag tönkretéve ezzel az életét, a műsor egyik riportere egy görögországi menekülttáborba látogatott el, hogy beszámoljon az Európába tartó menekültek mindennapjairól, konkrét eseteken keresztül szó volt a magyar egészségügy tragikus helyzetéről, és betekintést engedett az életébe a régóta külföldön élő riporter, Vujity Tvrtko is.

Heti Napló Sváby Andrással – minden vasárnap 19.00-kor az ATV képernyőjén.  

Vasárnap este az ATV-n azonban nemcsak a Heti Napló hozott kiemelkedő nézettséget, hanem az Esti Frizbi Hajdú Péterrel is, hiszen 10,5 százalékot ért el 18+-ban, ezzel szintén második helyen végzett, amely a teljes népességben 383.749 nézőt jelentett a csatornának.