Nosztalgiabuli Pitbullal és Christina Aguilerával

Pitbull és Christina Aguilera a 80-as évek egyik legnagyobb slágerét építették be közös dalukba, amely hihetetlen elánnal halad előre a Class FM listáján. A Take That egykori rosszfiúja Robbie Williams és Dizzee Rascal közös felvételükkel hasítanak, a Magna Cum Laude pedig új kislemezzel debütált a Class40-en.

 

Pitbull és Christina Aguilera az oviban kakaót szürcsölve valószínűleg még nem sejtették, hogy gyermekkoruk megaslágere lesz majd egyszer közös munkájuk alapja. Az A-ha pedig talán arra nem számított, hogy a Take On Me még 28 évvel a megjelenése után is szupersztárok sikeréhez járul majd hozzá. A kubai-amerikai rapper Pitbull és Christina közös szerzeménye a Feel This Moment, amelyben az A-ha talán legismertebb slágeréből használtak dallamokat, a héten húsz helyet javított és máris a Class FM ezüstérmét nyerte el.

 

Robbie Williams Dizzee Rascallal működött közre a fiatal rapper legújabb kislemezén. A két előadó különös párosnak tűnhet, de már a legelső pillanattól nagyon jól kijöttek egymással. Dizzee igazán örült, hogy Robbie is részt vett a munkálatokban, Robbie pedig egyenesen imádja a rapper pezsgését és energiáját, sőt a generációja hangjának tartja őt. A két őrült fazon hazánk mérvadó listájának huszonhatodik helyet szerezte meg a Goin’ Crazy-vel.

 

Új dallal debütált a leghallgatottabb rádió listáján a Magna Cum Laude. Mező Misiék a következő albumukon való munkálkodás közben sem feledkeztek meg rajongóikról és megjelentették Köszönet című újdonságukat. A várva várt lemez is hamarosan megjelenik, nem lehet tehát oka panaszra a Magna-fanoknak. A srácok ráadásul a Class Nyár 2013 programja során júliusban Balatonfüreden, augusztusban pedig Debrecenben adnak nagykoncertet. A Köszönet című dal a Class FM toplistájának harmincötödik helyén debütált.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*