Nincs veszíteni valónk!

Interjú Juhász Csaba raliversenyzővel a hétvégi 44. Kassa Rali előtt.

Juhász Csaba – Juhász Zsolt Mitsubishi EVO X. – Juhász Média Kft. 44. Rallye Kosice – 2018.10.19-21.

13 gyors, 138 versenykilométer vár rád és navigátorodra a 44. Kassa Ralin.

Szombaton hét, vasárnap 6 gyorson kell megküzdenetek a pályákkal és sporttársakkal.

Mit tudsz a gyorsokról, vannak benne régi ismerősök is, és újak is?  – 2015-ben indultunk utoljára Kassa Rally-n, akkor nem volt szerencsém, sok műszaki problémánk volt. Gyakorlatilag minden szakaszt újra fel kell írnunk. Számunkra nem sok ismerős pálya van.

Ez egy CEZ verseny, hol állsz a kategóriádban? – Második helyen állunk a Production Cup-ban. Matematikailag még hárman lehetünk bajnokok, de gyakorlatilag kevés az esélyünk az első helyre. Nem a mi kezünkben van a sorsunk. A jó hír, hogy év végén mindenképpen dobogósok leszünk.

Hogy állsz a Mitsubishi EVO 10-el, tegeződtök már?  – Szerintem Udine-ben már nagyon jól viselkedett az autó.  Közel van a tökéleteshez a futómű beállítás.

Nyolcan lesztek a kategóriátokban, hol is szeretnétek végezni a 44. Kassa Ralin? – Minimum a harmadik hely kell az év végi második helyezéshez. Mivel nekünk nem ez a célunk, ezért ennél is előrébb kell végeznünk. Remélem lesz egy kis eső is, hogy izgalmasabb legyen a verseny. Mivel nincs veszíteni valónk, ezért nem fogunk spórolni.  Aztán majd meglátjuk mire elég a technika.

Köszönjük Partnereink segítségét!

– Hajósi Miklós –