Nicole Scherzingerrel focizott Eros Ramazzotti

A Compact Disco kiválóan szerepel a Class FM slágerlistáján, ahol a közelmúltban tűnt fel a kivételes hangú Alex Hepburn is. Eros Ramazzotti és Nicole Scherzinger pedig nemrég közös szerzeménnyel debütált a legjobbak közt.

 

Öt éves a Compact Disco és a srácok augusztusban nagyszabású koncerttel meg is ünnepelték a jubileumot. A zenekar elmondása szerint a tavalyi Eurovízió után kicsit ellustultak, de most ismét belevetették magukat a munkába, hogy izgalmas újdonságokkal álljanak a rajongók elé. Legújabb szerzeményük, a We Will Not Go Down hetek óta a legjobb tíz között szerepel hazánk legnépszerűbb rádiójában, a héten a hetedik.

A hangját egyesek Janis Joplinéhoz, mások Pinkéhez hasonlítják, a 26 éves londoni lányról mégis szinte alig tudni valamit. A közelmúltban került a Class FM listájára a pop-soul vonalon mozgó Alex Hepburn, Under című szerzeményével. Saját magáról azt vallja: „A dalaimban nagyon őszinte vagyok, és ezzel nem egyszerű minden nap a színpadra állni.” Az Under a leghallgatottabb rádióban a héten a harminckettedik.

Olasz és angol nyelven szól egyszerre Eros Ramazzotti és Nicole Scherzinger új dala. Eros a Pussycat Dolls egykori vezető énekesével való munkát fantasztikus élményként írta le. Az olasz előadó számára nem újkeletű dolog angolszász énekesnővel duettezni: dolgozott már együtt Tina Turnerrel, Cherrel és Anastaciával is. Nicole is dicsérte kollégáját: „Eros nagyon természetes és spontán, és egyáltalán nem képmutató. Ez lehet a titka. És még focizni is megtanított!” – árulta el az énekesnő. A múlt heti új belépő Fino all’estasi ezen a héten már a Class40 harminchetedik helyén áll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*