Nevet vált a közmédia sportportálja

Az M4 Sport hivatalos weboldala február 26-ától már nem a telesport.hu címen érhető el, a látogatók mostantól az m4sport.hu-ra kattintva találják meg a jól megszokott tartalmakat – tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) az MTI-t.

    “Ahogy az új név is utal rá, portálunk ezután is az ország legnézettebb sportcsatornája, az M4 Sport online felületeként működik majd, élő közvetítésekkel, hírekkel, galériákkal, és rengeteg videóval. Elsősorban a jövőben is a magyar sportélet eseményeire koncentrálunk, de kiemelt figyelmet kap a labdarúgó Bajnokok Ligája, és minden nagyobb nemzetközi sportesemény is” – olvasható az MTVA közleményében.
    Az M4 Sport exkluzív tartalmakkal látja el a televíziós csatornához most már nevével is kötődő közszolgálati sportportált. Ezeket feldolgozva mindig lesznek érdekességek, újdonságok az oldalon, de “természetesen továbbra is figyelemmel kísérjük a sportvilág legfrissebb történéseit is”.
    Mint írták, az idei nyár rendkívül izgalmasnak ígérkezik, hiszen Franciaországban – 44 év után újra a magyar válogatott részvételével – labdarúgó Európa-bajnokságot, Rio de Janeiróban nyári olimpiát rendeznek. “Célunk, hogy a két kiemelkedő eseménnyel kapcsolatban semmilyen lényeges információról, érdekességről ne maradjanak le a sport iránt érdeklődők” – tették hozzá.
    A telesport.hu a 2008-as labdarúgó Európa-bajnokság előtt indult el, azóta tartalma egyre bővült. “Folyamatos fejlesztésekkel, újításokkal a továbbiakban is azon leszünk, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki látogatóinkat” – zárul a közlemény.

Forrás:MTI