Nemzetközi díjat kapott a SEAT Ateca

Az Atecával a SEAT nagy nemzetközi elismerést kapott, miután elnyerte az AUTOBEST 2017-es “Európa legjobb vétele” díját. Ez az elismerés a kontinens egyik legtekintélyesebb díja. A SEAT Ateca elismerése biztosítékot jelent a vállalat fejlődésére és arra, hogy a SEAT történetének legnagyobb piaci termék offenzívájával konszolidálja jelenlétét a legfontosabb piacokon. Ennek során a vállalat 18 hónap alatt négy modellt mutatott illetve mutat be: a már piacra került Atecát, a Leont, amely 2017 elején kerül a kereskedőkhöz, az Ibiza ötödik nemzedékét, illetve az új SEAT Arona crossovert, amit szintén jövőre fog megjelenni.

_tgz3514

“Az Ateca fordulópontot jelent a SEAT életében, hiszen belépünk egy új szegmensbe egy olyan termékkel, ami kiváló mobilitási élményt nyújt az ügyfelek számára, és hűen képviseli igazi énünket. Az Ateca kedvezően járul hozzá ahhoz, hogy a márka egy szinttel feljebb lépjen, és ez az elismerés megerősíti, hogy jó úton járunk”- mondja Luca de Meo, a SEAT elnöke.

A 16. alkalommal meghirdetett AUTOBEST zsűrije is kiemelte azokat a tényezőket, amelyek az Atecát a vásárlók számára a legjobb vételnek minősítik: a formatervezés, a kényelem, a könnyű vezethetőség, az ár-érték arány, valamint a kereskedelmi és a szerviz hálózat. Az Atecát négy versenytársa előtt hozta ki favoritnak a 31 ország szakújságírójából álló zsűri a tekintélyes európai díj szavazásán.

Dr. Matthias Rabe, a SEAT kutatásért és fejlesztésért felelős elnökhelyettese azt mondta, hogy „az Ateca tökéletesen vegyíti a formát, a kényelmet és a technológiát. Tökéletes a , városi dzsungelre, és a közutakra, terepen mutatott képességei minden utazás során látványos vezetési élményt biztosítanak. Éppen ezért hisszük nagyon őszintén, hogy az Ateca referenciává hivatott válni az adott szegmensben!”

Az Ateca a városi mobilitásban is vezető helyen

A SEAT szabadidő autója jelenleg minden korábbi várakozást felülmúl, és különösen fontos a márka számára. Nem csupán azért, mert az egyik legdinamikusabb szegmens felé nyitottak, hanem azért, mert a vállalat ezt a gépkocsit kívánja felhasználni olyan nagy kihívások megválaszolásában, mint a városi mobilitás jövője, ami új megoldásokat és új technológiákat fog megkövetelni.