Németországban, a legendás Nürburgringen folytatódik a Kamion Európa Bajnokság

Hazai pályára érkezik Július 2-3.-án a Tankpool24 Racing Team a Nürburgringre, ahol Kiss Norbi mellett már André Kursim is a csapat második, új építésű versenykamionjával állhat rajthoz.

DSCN6437

A versenyszezon egyik legjobban várt hétvégéje ez, Németországban, ahová évről évre rendszeresen nézőcsúcsnak számító 140-170 ezer ember látogat ki a versenyekre, és a bajnokságban szereplő gyártóknak illetve a többi autóipari szereplőnek is ez az a helyszín ahova a legnagyobb erővel vonulnak ki.

DSCN6338

Extra tehát a nyomás Norbin, Andrén és a csapaton ezen a hétvégén, amit tovább növel a franciaországi futamgyőzelem, majd pedig a másnapi technikai probléma is.

“Most kicsit úgy érzem hogy rajtunk világ szeme, de próbálok nem fogalkozni vele. A legjobbkor jött a futamgyőzelem Nogaroban, hiszen most már tudjuk hogy képesek vagyunk rá, meg tudjunk csinálni, de ugyanakkor a technikai hiba is jókor jött, hiszen az pedig emlékeztet bennünket arra hogy még milyen nehéz feladatok állnak előttünk addig amíg elérjük céljainkat. Nagyon gyorsan pörögnek a versenyhétvégék a nyári szünet előtt, sajnos túl gyorsan. A múltkori technika hibát javítottuk, de nem készültünk el a tervezett új motortechnikával, így a nogaroi “csomaggal” fogunk rajthoz állni a Nürburgringen is. De ez a pálya is egy nehéz, kanyargós, technikás vonalvezetésű pálya, ami most úgy tűnik feküdhet nekünk. Lesz esélyünk!” – mondta Norbi.

DSCN6383