Nem hivatalos első hely a Legendán!

Kovács Antal és Istovics Gergő is rajthoz állt a MARB déli Régiójának 5. állomásán, a Kisvaszari Rallye Sprinten. A Fordos páros a Licences kategóriában, értékelésen kívül teljesítette, sőt meg is nyerte a baranyai futamot!

IMG_8282

A kaposvári kettős olyan neveket utasított maga mögé Kisvaszaron, mint Matics Mihály, Hideg Krisztián vagy Ranga László. Épp ezért, Kovács Antal elégedetten értékelt a verseny után:

„Előzőleg ugyan nem terveztük, de az októberi versenyeket szemelőt tartva ellátogattunk a szeptember 20.-ai kisvaszari Rallye Sprintre. Szombaton még szép időben megvolt a pályabejárás, illetve az átvételek, de már akkor tudni lehetett, hogy nem ússzuk meg eső nélkül a hétvégét. A kérdés csak az volt, hogy mennyi eső zúdul majd a gyorsaságira. Reggel az első szakaszon állt a víz a pályán és egy olyan, kimondottan sok fényes aszfaltos résszel rendelkező szakaszon, mint Kisvaszar az elég komoly feladat elé állítja az embert! Ennek ellenére egy stabil menettel kezdtünk, második időt teljesítettünk, csak Matics Misi autózott gyorsabban nálunk. A harmadik-negyedik gyorsra már fölszáradt a pálya, így egyre merészebb féktávokat lehetett venni, próbálgattuk az autó és leginkább a saját határainkat. Ha egy MARB futamon értékelnék a Licences kategóriát, akkor mi nyertük volna meg a versenyt. A mi nevünkhöz fűződik a hétvége legjobb gyorsasági eredménye is, amit az utolsó szakaszon sikerült elérnünk. Az autó teljesen jól működött, sok beállítást kipróbáltunk. Nagyon jó verseny, jó teszt volt a kisvaszari derbi, mert egyharmadát vizes, egyharmadát fél száraz és egyharmadát teljesen száraz pályán teljesítettük. A mostani hétvége optimális felkészülés volt a Porec és a Mecsek Ralikra, illetve az jó érzéssel tölt el, hogy ezt a versenyt mi nyertük meg.”