Nem csak a szakmabeliek nézhetik élőben a Bocuse d’Or európai döntőjét májusban Budapesten!

A leglelkesebb érdeklődők korlátozott számban szurkolói jegyet válthatnak a világ legrangosabb szakácsversenyére és testközelből követhetik a Bocuse d’Or európai döntőjén versenyző séfeket, köztük a Széll Tamás vezette magyar csapatot. A májusban Budapesten tartandó gasztronómiai csúcseseményen a szakmai látogatók mellett először Magyarországon nyílik lehetőség a nagyközönség részvételére is. Az online jegyvásárlásra április 6.-14.00 órától lesz lehetőség a http://sirha-budapest.com/regisztracio-jegyvasarlas oldalon.

 

Bocuse d’Or Europe történetében egyedülálló lehetőséget kapnak Budapesten a gasztronómia iránt érdeklődők: a világ legrangosabb szakácsversenyét nézhetik végig élőben, a helyszínen. Az európai döntő, bárhol rendezték is azt, alapvetően a szakmabelieknek szólt és a szakmán kívüli érdeklődők nem vehettek rajta részt. A május 10-11.-i budapesti verseny esetében, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elérte, hogy mindkét versenynapra ezer-ezer néző szurkolói jegyet válthasson és testközelből követhesse 20 nemzet legjobb séfjeinek munkáját. Hazai pályán a Széll Tamás vezette magyar csapatot kiemelt figyelem övezi, s számukra is fontos az itthoni szurkolók buzdítása. Itt dől majd el ugyanis, hogy az erős nemzetközi mezőnyből – az 1987 óta kétévente rendezett világversenyt eddig minden esetben európai csapat nyerte – melyik 11 ország séfje jut el a 2017-es lyoni világdöntőre.

A versenyt a Hungexpón, a Sirha Budapest kiállítás részeként szervezik, ahol a szakmai érdeklődőkkel együtt most naponta ezer, a gasztronómia iránt érdeklődő látogató is követheti a kontinentális válogató eseményeit helyszínen. Az online jegyértékesítés április 6.-14.00 órától indul a jegyek a verseny első napjára 3100, a magyar csapat versenynapjára – május 11-ére – 4650, helyszíni jegyvásárlás esetén 7750 forintba kerülnek.

 

Aki nem szeretne lemaradni erről az egyedülálló lehetőségről, mielőbb vásárolja meg belépőjét.

 

 

Magyar Bocuse d’Or Akadémia Egyesület

http://bocusedorhungary.hu/

https://www.facebook.com/magyarbocusedorakademia

press@bocuse.hu