Nehéz sorsú gyermekeknek szervezett ünnepi játszóházat az Ökumenikus Segélyszervezet

Wolf Kati és Rátonyi Kriszta önkéntesek vezették az egymást követő változatos programokat

segely

Soroksári családsegítő és gyermekjóléti központjának látókörében lévő rászoruló családok gyermekeit hívta ünnepi játszóházba ma az Ökumenikus Segélyszervezet. A 34 elsős és másodikos gyermek a karitatív szervezet ismert önkéntesei, Wolf Kati énekes és Rátonyi Kriszta, a közmédia műsorvezetőjének irányításával üvegmatricát festettek, karácsonyi színezőket készítettek, mézeskalácsot sütöttek és karácsonyi dalokat énekeltek. Sokan családtagjaik számára is készítettek ajándékot, amit majd a fa alá tesznek.

Wolf Kati, aki idén 5. éve vállal rendszeresen önkéntes feladatokat az Ökumenikus Segélyszervezetnél, elmondta, hogy a szervezet minden felkérésének szívesen tesz eleget, de legközelebb azok az alkalmak állnak a szívéhez, amelyek nehéz sorsú gyermekeknek okoznak vidám pillanatokat, s ő ebben tevékenyen közre is működhet.

A színes gyermekprogram keretében az Ökumenikus Segélyszervezet egy játékokból és édességből összeállított karácsonyi csomaggal is megajándékozta a jelenlévő gyermekeket.

A rendezvény kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez. A Segélyszervezet ünnepi segélyakcióit és egész éves rászorulókért végzett munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni!