Nehéz feladat előtt Balzsay csapata

Balzsay Károly csapata, a „KSI Budapest” is képviselteti magát a szombaton megrendezésre kerülő MAX2014 elnevezésű Harcművész és Küzdősport Expón (Martial Arts Expo).

2014. május 24-én Magyarországon először nyitja meg kapuit a látogatók előtt a MAX2014 (Martial Arts Expo) elnevezésű küzdősport és harcművész rendezvény. A küzdősportok szerelmeseit a SYMA Csarnok 7000 m2-es „A”-épületében változatos programok, látványos mérkőzések, versenyek, és új edzésmódszerek várják. A látogatók, a kiállítók standjain, kedvezménnyel szerezhetik be a felszereléseiket, de lehetőség van olimpiai, világ- és Európa-bajnokokkal találkozni.

Egy ilyen nagy volumenű eseményről természetesen az olimpiai szabályrendszerű ökölvívás sem hiányozhat, s az amatőr boksz ráadásul nem is akármilyen programmal képviselteti magát. A MAX2014-en ugyanis egy komplett BoxingONE Championship – közép-európai ökölvívó csapatbajnokság – forduló kerül megrendezésre, melynek során a legjobb magyar versenyzők is képviseltetik magukat.

Szombaton ifj. Balzsay Károly csapata, a „KSI Budapest” a címvédő felvidéki „Komárno Sharks” gárdáját látja vendégül. A párharc a generációk csatája, valamint igazi magyar-magyar presztízsmeccs lesz, hiszen a fővárosiak fiatal, feltörekvő ökölvívókat versenyeztetnek a BoxingONE-ban, miközben a szlovákiai alakulat a magyar elit válogatott legjobbjait foglalkoztatják.

Balzsay csapatának van törlesztenivalója, hiszen a februári első mérkőzésen, Komárnóban, a felvidékiek diadalmaskodtak, s most is ők tűnnek esélyesebbnek. A B1 mérkőzés szombaton 18 órától kerül megrendezésre a MAX2014 Expón a Syma csarnokban.