Négylábúak a főszerepben a Magyar Turizmus Zrt-nél: Utazz kutyával!

A kutya családtag – vallják ma már egyre többen hazánkban is. Mindemellett az utazás iránti igény is évről évre nő Magyarországon. Ma már szerencsére sok olyan szálláshely és szolgáltatás közül lehet választani, ahol a két- és a négylábú családtag is szívesen látott vendég, ezért a Magyar Turizmus Zrt. Utazz kutyával! címmel új aloldalt indít az itthon.hu oldalon. Mindeközben magyar kutyafajták és Budapest nevezetességei is együtt mutatkoztak be Londonban.

Ma Magyarországon a kutyás utazás feltételei adottak – erre szeretné felhívni a kutyatartók és kutyakedvelők figyelmét a Magyar Turizmus Zrt. A szolgáltatókét pedig arra: megéri négylábú vendégeket is fogadni.
Az „Útitársakkal” főmenüpont alatt fellelhető Utazz kutyával! menüpont alatt a Nemzeti Turisztikai Adatbázis minden olyan szolgáltatója elérhető lesz, ahol saját bevallásuk szerint szívesen fogadják a házi kedvenceket. Mindemellett az oldal számos ajánlót, ötletet, cikket, érdekességet tartalmaz, a kutyás városnézésre vonatkozó tippektől a kutyás etiketten át a magyar kutyafajtákig. Az oldal tartalmát folyamatosan bővíteni fogjuk. Awz Utazz kutyával! kampány a jövő héttől új elemekkel bővül, amelyekre hamarosan fény derül!
Mindeközben külföldön is négylábúakkal mutatkozott be a nemzeti turisztikai marketingszervezet: A Magyar Kongresszusi Iroda és a Continental Travel DMC nagy sikert aratva magyar kutyafajtákkal prezentálta Budapest újdonságait Londonban, az M&IT Agency Challenge alkalmával. A számos szabadtéri programmal színesített eseményen rangos rendezvényszervező cégek képviselői tárgyaltak a kiállítókkal 2015. július 23-25 között. A prezentáció részeként készült fotósorozat képein a budapesti nevezetességeket a kutyákkal járja be a kép modellje.
Kutyás turizmussal foglalkozó aloldal elérhetősége: www.itthon.hu/utazzkutyaval