Nagyon elegáns és nagyon bubis: buborékfóliás koktélruhák kedvenc magyar tervezőnktől

bezs_pezsgo_hason+alul bubisFinom krémszínek és vidám, nyári sárgák, plusz egy kis bubifólia, természetesen Szilas Ritától!

 

6 in 1 ruhák a kreatív nőiesség kedvelőinek, Szilas Ritától: a La Masniban új ruhakollekció vár, amelynek darabjai egyszerre elegánsak, csinosak, szexisek, fiatalosak, játékosak és extravagánsak. Mindez bézs-, pezsgő-, törtfehér- és mályvaszínekben, vagy épp friss sárgában a finom, bájos megjelenésért, megbolondítva itt-ott buborékfóliás elemekkel. A különleges betétek a szemünket is úgy irányítják, ahogy szeretnénk – bubifóliát a dekoltázsra, derekunkra, csípőnkre vagy épp combunkra! A bubirucinkban pedig irány a kerti parti, lagzi, vagy vacsora!

 

Esküvő vagy grillparti, színház vagy koktélozás: itt a dress code-compatibilis bubiruci!

Buborékfóliát pukkasztgatni mindenki szeret. De viselni már nem sokunknak jutna eszébe. Szilas Rita az első, aki gondolt a bubiimádókra: kedvenc anyagunkat már esküvőre, partira, vacsorára, színházba, vagy randira is viselhetjük. A La Masniban kapható bubiruhákkal ugyanis eleget teszünk az elegancia elvárásainak, mégsem kell lemondanunk játékosságunkról. Ilyen az, amikor a jó ötlet igényes kivitelezéssel párosul!

 

tortfeher__harangszoknyas_mellreszen kerek bubis.szensavassalFazonok, színek és elemek a buborékok bűvöletében

Hatféle koktélruha is arra csábít, hogy buborékba bújjunk. A törtfehér, harangszoknyás modell mellrészét díszítik bubik, míg az egyenes szabásvonal és a krémszínek kedvelői három fazon – a derekat és csípőt hangsúlyozó, valamint a nyakra és a vállakra fókuszáló, illetve a tekintetet a derék és a comb felé vezető változat – közül is választhatnak. Üde sárga variációk is rendelkezésre állnak, a visszafogottabb kialakítás oldalt kapott buborékfóliás betéteket, a bevállalósabbak kedvence pedig az alakot jobban sejtető és kapucnival ellátott variáció lesz.

Bubi outfit a Story Gálán

Sallai Nóra már felavatta a bubiruci-kollekciót: a neki készített bubiestélyiben a legjobban öltözött celebek egyike volt a 2015-ös Story Gálán. Földig érő, középen buborékfóliával ellátott ruhakölteménye kiemelte a művésznő tökéletes alakját, bubikapucnija pedig vagányan, mégis stílusosan koronázta meg a szettet.

A bubicsalád új taggal bővült

Szilas Rita bebizonyította, hogy a bubifólia a koktélruháknak is nélkülözhetetlen része. A ruhakollekció darabjai pedig jól illenek a tervezőnő további modelljeihez: a méltán híres bubikabihoz jól passzol a bubifóliás retikül, sőt, a szett tovább bővíthető a hidegben fülmelegítővel, persze bubimintával! Nemcsak buborékfújáshoz ideális viselet!

 Szilas Ritáról, a La Masni tervezőjéről

A SZILAS RITA márka elsősorban eredeti és ötletes prêt-à-porter kollekcióiról ismert. Egyedi táskáit, kiegészítőit és ruháit különleges hangulat jellemzi, legnépszerűbb darabjai közé a kaméleonos kézitáskája, antik írógépes táskái és a buborékfóliás kabátok tartoznak.

Szilas Rita jelszava: Szoros lazaság!

Webshop: szilasrita.hu

Szilas Rita Stúdió: “La Masni”: 1065 Budapest, Hajós utca 26/A