Nagy leleplezések és igazi ragadozók a Kékpróba hatodik évadában!

Minden eddiginél szövevényesebb szerelmi szálakkal kecsegtet a Kékpróba vadonatúj évada, amely június 30-án debütál a Universal Channel műsorán. A szezonnyitó epizódból kiderül, Andy és Sam továbbra is együtt vannak, a bonyodalmak azonban ezzel nem érnek véget! A személyes kapcsolatok okozta feszültségek mellett az utcán sem áll meg az élet: hol egy szexuális ragadozót, hol egy zaklató apát kell fülön csípniük a 15-ös körzet rendőreinek.

Hatalmas bombaként robbant a hír az ötödik évad végén: Sam volt barátnője, Marlo terhes. Egy hónap telt el azóta és a szerelmespár épp egy nyaralásról tér vissza a munka világába megerősítve: a nehézségek ellenére is kitartanak egymás mellett. Nem csak nekik kell azonban konfliktusokkal szembesülniük. Az előző szériában kirázták, kiteregették és megszárították a 15-ös divízió rendőrjeinek múltbéli szennyeseit, amit maguk mögött hagyva most azt is megtanulhatják, hogy az élet nem mindig fekete vagy fehér. Az élet számos meglepetést tartogat, és a problémák megoldása nem mindig olyan egyszerű, amilyennek először látszik.

 

Az új évad egyik legmeghatározóbb karaktere Juliette (Erin Karpluk) lesz, akit gyengéd szálak fűznek Nickhez. Felbukkanásának okát azonban egyelőre homály fedi. A szerelmi drámát tovább fokozza Chris, aki elkezd járni egy kokainfüggővel – történetesen a felügyelő feleségével – és Duncan, aki az újra szingli Chloét szemeli ki magának. Eközben Dov váratlan barátságot köt valakivel…

Természetesen a Kékpróbások életét nem csak személyes kapcsolataik, de rendőrségi eseteik is nehezítik. A hatodik évadban egy szexuális ragadozó és egy zaklató apa is feladja a leckét a zöldfülűeknek, de az sem könnyíti meg a helyzetüket, amikor rendőrök rekednek egy börtönben, vagy amikor Nick sötét múltja napvilágra kerül.

 

A széria biztosan nem szűkölködik majd az izgalmakban és nagy leleplezésekben, különösen annak tudatában, hogy a pletykák szerint a végéhez közeledik a népszerű krimisorozat.

 

Kékpróba 6. évad – június 30-tól minden kedden 21.20-kor, a Universal Channel műsorán!