Muscle Beach és Deadcode & Friends a Beachen

Augusztus 1-2-3-án – napközben – immár harmadik alkalommal várja a látogatókat a Scitec Muscle Beach, fantasztikus programokkal, izgalmas versenyekkel. Másodikán éjszaka pedig a techno kap főszerepet a Balaton fővárosának legszebb strandján, a siófoki Borsodi Beachen, ahol beindul a Deadcode & Friends. 

 Névtelen

Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Scitec Nutrition legizgalmasabb nyári rendezvénye, a Scitec Muscle Beach. Az elmúlt két évben minden várakozást felülmúlt az esemény népszerűsége, így idén is egy kivételesen jó bulira van kilátás. A siófoki Borsodi Beachen ott lesz Valeria Ammirato, világbajnok, az Amatőr Bikini Olimpia első helyezettje, a Team Scitec USA nagyágyúja, Cedric McMillan valamint a Team Scitec Magyarország sztárjainak színe-java, s természetesen fantasztikus programok, izgalmas versenyek, szabadtéri edzési lehetőség és SCITEC ajándékok is várják az érdeklődőket. A színes programkínálat és a kiváló hangulat garantált. A Balatont és az izgalmas nyári éjszakákat talán már meg sem kell említeni…

Minden évben legalább egyszer birtokba vehetik a déli a part felkapott strandját a minőségi techno szerelmesei. Idén, augusztus első szombatján kerül sor, a már hagyományosnak is nevezhető, Balaton parti DEADCODE & FRIENDS bulira, ahol ez alkalommal HOT X, GABOR KRAFT, a SECRET FACTORY és SANFRANCISCOBEAT biztosítja majd a talp alá valót. A fülledt nyári esték hangulatát csak egy vízparti, szabadtéri bulival lehet stílszerűen megfejelni, éppen ezért szinte kötelező célba venni szombaton a Borsodi Beach Club fehér homokos „táncparkettjét”. Mindenki időben érkezzen, hiszen a naplementét követően már kora este, egészen pontosan 22 órától kezdetét veszi az őrület!