MSZP: igazságosabb rezsicsökkentés a cél

Az MSZP a kezdettől fogva támogatta a rezsicsökkentést, meg is szavazták a parlamentben, az ellenzéki párt ugyanakkor a nagyobb, igazságosabb és munkahelyteremtést eredményező rezsicsökkentés híve – reagált Török Zsolt Nyitrai Zsolt keddi sajtótájékoztatójára.

   A fideszes politikus budapesti sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy már több mint másfél millió ember írta alá a Fidesz által a rezsicsökkentés megvédéséért indított aláírásgyűjtő íveket és szerinte ez azt bizonyítja, hogy ennyi ember támogatja a kormány rezsicsökkentési terveit és ezzel párhuzamosan ennyi ember utasítja el a “Bajnai-Mesterházy-féle rezsicsökkentés-ellenes koalíciót”.    

Török Zsolt

Török Zsolt

Az MSZP szóvivője keddi közleményében leszögezi: a lakások fűtéskorszerűsítésével és hőszigetelésével legalább 30 százalékos rezsicsökkentés érhető el a kisfogyasztóknál is. Hangsúlyozza: a megélhetési költségek ugyanakkor nem csak gáz és a villanyszámlákból állnak, az MSZP ezért indította el az alapvető élelmiszerek árának 22 százalékos csökkentését célzó országos aláírásgyűjtést.

Forrás: MTI

   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*