Mozira cserélik a stúdiót a Class FM műsorvezetői

Popcorn illattal, filmes különlegességekkel, premier előtti vetítésekkel, háttérbeszélgetésekkel és jegyszedő sztárokkal várja a mozirajongókat a Filmünnep. A négy napos eseménysorozaton a Class FM népszerű műsorvezetőivel is találkozhatnak a filmek szerelmesei. A rádiósok maguk is óriási mozirajongók: Abaházi Csaba a filmzenéket kedveli, Vágó Pirosnak a stílusos férfi színészek dobogtatják meg a szívét, Garami Gábort a szinkronhangok, Szani Rolandot a meseszerű képi világ ragadja meg.

 

A Class FM közismert műsorvezetői is otthonosan mozognak a mozi világában: Vágó Piros odavan a stílusos férfi színészekért, Abaházi Csaba a filmzenék rajongója, Szani Rolandot a különleges hangulatú alkotások varázsolják el, Garami Gábor a magyar szinkronhangokra figyel. A Cinema City Filmünnepen október 9. és 12. között asztár jegykezelők célja a filmnézés és a mozi-élmény népszerűsítése.

Abaházi Csaba számára egy-egy filmet a remek zenei élmény tesz még emlékezetesebbé. „A gyerekeim miatt havonta legalább egyszer megnézünk a moziban egy animációs filmet. Ezek közül legnagyobb kedvencem a Verdák, amelyben a filmnyitány alatt Sheryl Crow: Real Gone-ja is felcsendül, a Kaliforniába tartó út alatt pedig Rascall Flatts: Life is a Highway című dala hallható.” – mesélte hazánk legnépszerűbb kívánságműsorának házigazdája.

Szani Roland azokért a filmekért rajong, amelyek annyira elvarázsolják, hogy akár még napokkal később is gondolkodik a mozivásznon történteken. „Azokat a filmeket kedvelem legjobban, ahol nem jeleneteket látok, hanem kerek egész történetet kapok, és egy-egy alkotás különleges képi világa is le tud nyűgözni. Igazi Hobbit rajongó vagyok, tűkön ülve várom a Gyűrűk ura előzményének befejező részét. Kíváncsi vagyok, mi történik a sárkány kincsével és hogyan végződik a viadal a törpök, tündék és emberek között.” – mondta el a Class Kultúra és a Class Night műsorvezetője.

Garami Gábor rengeteget jár moziba, igazi filmrajongó, aki a szinkronhangokra is figyel. „Egyik kedvenc filmem a Sörgyári capriccio. A főszereplő Pepin bácsit Kern András magyar hangja tette igazán egyedivé és emlékezetessé, a barátaimmal hónapokon keresztül ezt a harsány figurát utánoztuk.” – árulta el mosolyogva a műsorvezető.

Vágó Piros a hollywoodi színészek közül Hugh Jackman és Colin Firth alakításaira esküszik. „Hugh Jackman filmjei alapján úgy gondolom, a színészben megvan az a szenzibilitás, amelynek köszönhetően partnere száz százalékosan nőnek érezheti magát mellette. Colin Firth pedig egy igazán stílusos angol úriember, minden alakítása mély nyomot hagyott bennem, különösen az Igazából szerelem című filmben szeretem.” – mesélte a Class Délután műsorvezetője.

Ha valaki a Class FM sztár műsorvezetőinél szeretne belépőt váltani kedvenc filmjére, október 9-én 16 órától az Aréna Plázában Abaházi Csabával és Garami Gáborral, október 12-én 19.30-tól az Allee Bevásárlóközpontban Vágó Pirossal és Szani Rolanddal találkozhat. Október 13-án 18 órától az Aréna Plázában pedig Kovács Áronnál válthatunk jegyet a Cinema City Filmünnep előadásaira, ahol különleges programok és kedvezményes jegyárak várnak minden érdeklődőt.