Moziba viszi nézőit a VIVA

A VIVA moziba invitálja a leghűségesebb nézőit, akik a zenecsatorna legújabb játékán a Központi hírszerzés és az X-Men: Apokalipszis című filmek premier előtti vetítéseire nyerhetnek páros belépőket, utóbbit ráadásul 3D IMAX moziban láthatják. A játékosoknak – akik korábban a Rossz szomszédság 2-re is eljuthattak partnerükkel a VIVA jóvoltából – nem kell mást tenniük, mint figyelni a műsorokat és helyesen válaszolni három kérdésre, hogy biztosítsák helyüket az exkluzív szerda esti mozikra.

A VIVA zenekínálatában kizárólag a legfrissebb és legnépszerűbb klipek szólnak, a zenecsatorna ezt a koncepciót viszi tovább legújabb játékában is. A nézők olyan vadonatúj, sokak által várt filmek premier előtti vetítéseire nyerhetnek páros belépőket, mint a 3D IMAX moziban látható X-Men: Apokalipszis és a Dwayne „The Rock” Johnson, valamint Kevin Hart nevével fémjelzett Központi hírszerzés.

A VIVA népszerű műsorvezetője, Iszak Eszti évek óta rajong a moziért. „Barátokkal és a szerelmemmel is szeretek moziba járni, imádom a miliőjét: a társaság, a popcorn és a nachos…” – mondta Eszti, aki sokféle filmet szeret az Austin Powerstől a Harcosok klubjáig. „Többféle műfajt kedvelek, de leginkább azok az alkotások fognak meg, amelyek elgondolkodtatnak, bennem maradnak és többször is látnom kell őket. Az egyik kedvenc színészem az Acéllövedék főszereplője, Matthew Modine, de Dakota Fanninget is nagyon szeretem, mert gyerekszínészként zseniálisan tudott eljátszani olyan dolgokat, amelyeket soha nem tapasztalt még” – tette hozzá.

A VIVA nyereményjátékában a mozirajongóknak nem kell mást tenniük, mint figyelni a műsorokat és helyesen válaszolni a kérdésekre. A IMAX moziban látható X-Men: Apokalipszis lerántja a leplet az X-Men széria korábbi epizódjaiban megismert mutáns társadalom születéséről, és visszarepít azokba az időkbe, ahol a Michael Fassbender által alakított Magneto még próbált normális életet élni. A feltámadó Apokalipszis egyik lovasaként örökre megváltozik minden, de a készülő katasztrófához természetesen Xavier professzornak (James McAvoy) és az iskola mutáns fiataljainak is lesz egy-két szava. Ezt követő héten egy vérbeli akcióvígjátékra juthatnak el a szerencsések: a Dwayne „The Rock” Johnson és Kevin Hart főszereplésével készült Központi hírszerzésben a fegyverropogásé és a humoré lesz a főszerep.

A VIVA a legjobb zenék mellett a legmenőbb filmekkel kedveskedik hűséges nézőinek – X-Men_Apokalipszis premier előtt május 18-án 19.00 órakor az Aréna Pláza Cinema City 3D IMAX-ben, Központi hírszerzés premier előtt május 25-én 19:00 órakor az Aréna Pláza Cinema City-ben,