Motoros túrával készülnek az év végi hajtásra az Irigy Hónaljmirigy tagjai

Aktív pihenéssel készültek fel az év végi hajtásra az Irigy Hónaljmirigy tagjai. Szükségük is van a feltöltődésre, hiszen idén három vidéki nagyvárosban is tartanak év végi koncertet. A srácok motorra pattantak hát, hogy öt napot töltsenek el utazással, evéssel-ivással – mindezt a szomszédos Ausztriában.

 

Az elsődleges úti cél Mariazell volt, de ellátogattak a csehországi Český Krumlov-ba is, amely igazán elnyerte a fiúk tetszését. „Olyan mint egy mini-Prága, egy kis folyó szeli ketté, mindenkinek nagyon ajánljuk” – mondta Sipos Peti.

Persze Ausztria is számtalan élményt tartogatott számukra. Egyik nap például a rossz idő miatt módosítaniuk kellett az útitervet, így hát kénytelenek voltak wellness-napot tartani. Az uszodában meglepve tapasztalták, hogy meglehetősen lengén öltöznek az emberek arrafelé. „Az osztrákok mindenhol meztelenül rohangáltak, a szaunába is ruha nélkül ültek be. Persze csak a kevésbé vonzó nők dobták le a bikinijüket. Azért pár sör segített ezen túllendülni” – árulta el nevetve Peti. Ezt leszámítva mintha csak itthon lettek volna, mindenhol felismerték őket. Az általuk megismert pincérek és szakácsok zöme ugyanis szintén magyar volt.

Hazafelé is Ausztrián keresztül utaztak, ahol a fiúk szerint tényleg zöldebb a fű, a tehenek lába pedig felemás hosszúságú. „Tudod, mert mindig a hegyoldalon állnak” – idézte fel a klasszikus poént a csapat frontembere. A humoruk a helyén van tehát, kezdődhetnek az év végi fellépések, amelyek helyszíne ezúttal nem Budapest, hanem Debrecen, Miskolc és Nyíregyháza lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*