Molnár Andi felfedezte Bárdos csibész énjét-A tévés mindenáron elkerülné, hogy nevetség tárgyává váljon

bardos_6Egészen új oldaláról ismerhetjük meg Bárdos Andrást – ígéri Molnár Andi, aki a táncórákon már láthatta a televíziós „csibész” énjét is. A SportKlub műsorvezetője Bárdos Andrással alkot egy párt az RTL Klub Szombat Esti Láz – A nagy félrelépés című showjában. A MezTelenül stábja ellátogatott egy táncórára, hogy megmutassák, miként boldogul egymással a különös duó.  

Molnár Andi és Bárdos András szegről-végről kollégák, hiszen az egykori versenytáncos a SportKlub MezTelenül című riportmagazinját vezeti a csatornán, András pedig a Dodzsem vitaműsor állandó vendége. Ezúttal azonban nem a stúdióban találkoztak, hanem egy olyan helyen, amely az egyikük számára merőben idegen környezet: a próbateremben. Gőzerővel készülnek a Szombat Esti Láz holnapi első adására.

bardos_5„András azzal kezdte, hogy ő még a saját szalagavatójára sem ment el, nem tud táncolni. Én azonban rengeteg ösztönös táncos mozdulatot látok tőle. Megnyugtattam, hogy nem akarom mindenáron megnyerni a műsort: alapvetően őt szeretném megnyerni magamnak, hogy élvezze a táncot” – mondta két pördülés közben Andi.

„Amikor megtudtam, hogy Andrással táncolok, rögtön arra gondoltam, hogy remélhetőleg elegáns, szolid, konzervatív táncok várnak ránk, de aztán a próbák alatt megismertem a csibészebb oldalát, kiderült, hogy a vadabb produkciók is jól állnak neki. A tekintetén azért dolgoznunk kell, az még túl híradós” – nyilatkozta a Meztelenül kamerájának Andi.

András egyedül azt szeretné elkerülni, hogy nevetség tárgyává váljon a Szombat Esti Láz színpadán. Ilyen veszély nincs, Molnár Andi tökéletes tanárnőnek bizonyul. „Ő egy érett pedagógus, pontosan tudja, hogyan kell biztatni, terelgetni a tanítványokat. Egyelőre még zavar a kezem, a lábam és a zenei is, de jól haladunk” – tette hozzá Bárdos András.