Molinóval tiltakozott az Együtt-PM az Országgyűlésben

"Kit védtek? Ne kamuzzatok tovább NAV-ügyben!" feliratú molinó az elnöki pulpitus felett az Országgyűlés plenáris ülésén 2013. december 9-én. A molinót az Együtt-PM két független országgyűlési képviselője, Szabó Rebeka és Scheiring Gábor feszítette ki. Középen Kövér László házelnök. MTI Fotó: Kovács Attila

“Kit védtek? Ne kamuzzatok tovább NAV-ügyben!” feliratú molinó az elnöki pulpitus felett az Országgyűlés plenáris ülésén 2013. december 9-én. A molinót az Együtt-PM két független országgyűlési képviselője, Szabó Rebeka és Scheiring Gábor feszítette ki. Középen Kövér László házelnök.
MTI Fotó: Kovács Attila

“Kit védtek? Ne kamuzzatok tovább NAV-ügyben”- feliratú molinót feszített ki az Országgyűlés üléstermében az Együtt-PM két független országgyűlési képviselője hétfőn.

    Szabó Rebeka és Scheiring Gábor előbb a napirend előtti felszólalásokat követően az ülésterem közepén feszítette ki a molinót. Az ülést vezető Kövér László házelnök erre, a bekiabáló képviselőket helyre utasítva úgy reagált: “semmi okot nem látok az izgalomra, a szokásos idétlenkedés zajlik, kérem viseljék türelemmel. Van aki sosem nő fel, van ilyen.” Arra is utalt, hogy a demonstráló képviselők szankciókra számíthatnak a házvezetés részéről.     A két ellenzéki képviselő néhány perc után összeszedte a molinót, majd egy páholyból az elnöki pulpitus fölött függesztették ki újra. Innen nem sokkal később a teremőri szolgálat képviselői távolították azt el, akik elvágták a molinót tartó kötelet.

Forrás:MTI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*