Mit keres SpongyaBob a pingvinek között?

PingBob maraton? Őrületes ötlettel állt elő hazánk legnépszerűbb gyermekcsatornája – január második hétvégéjén különleges műsor-maratont tart két ismert rajzfilmjéből: A Madagaszkár pingvinjeiből és a SpongyaBobból.A totyogó pingvinek és a vidám tengeri szivacs izgalmas kalandokkal jelentkeznek, amelyekkel egész délután garantált szórakozást nyújtanak az animációs sorozatok kedvelőinek. Egy borús januári hétvégén mi lehet jobb program, mint egy puha paplanba burkolózva nézni kedvenc rajzfilmhőseinket?

 

SpongyaBob a világ egyik legszeretetreméltóbb mesehőse, aki nagylelkűségével és optimizmusával azonnal belopta magát az emberek szívébe. A folyamatosan bolondozó tengeri szivacs jókedve mindenkire átragad, még a legszürkébb januári napokon is képes feldobni a hangulatot. Hősünk és legjobb barátja Csillag Patrik a Nickelodeon maratoni epizódjai során minden eddiginél izgalmasabb kalandokba keverednek, amelyekkel Bikinifenék lakóinak nyugalmas életét is felforgatják. Ha pedig ez nem lenne elég, a SpongyaBob epizódok után azonnal nevethetünk a világ legkedveltebb pingvinjeinek humorban bővelkedő küldetésein.

Kapitány, Kowalski, Rico és a Közlegény mindig garantálják a jó hangulatot. Kapitány, a pingvin csapat vezetője élénk képzelőerejének köszönhetően alávaló összeesküvést sejt minden véletlen egybeesésben. Jobb keze, Kowalski, egy tudományos lángelme, aki bármikor kész a helyzet teljeskörű elemzésére vagy egy ötletgazdag találmány összeszerelésére. Az elitkommandós csapat fegyverneppere Rico, akinek gyomra az összes szükséges eszköz végtelen tárháza, csapatukat pedig a mindig nyitott és kedves újonc: Közlegény jelenléte teszi teljessé. A Madagaszkár pingvinjei január második hétvégéjén látható epizódjaiban számtalan humorban bővelkedő kihívás várja a totyogó elitkommandósokat.

Töltsd a hétvégéd kedvenceiddel! A Madagaszkár pingvinjei és SpongyaBob maraton január 17-18-án, szombaton és vasárnap, 13 órától csak a Nickelodeonon!