Miss Mood: Rico tanított meg érzelmeket átadni

Miss Mood és Rico neve szinte összeforrt az utóbbi időkben, de vajon csupán szakmailag alkotnak egy párt vagy a magánéletben is?

Miss Mood, azaz Mező Dorottya több tehetségkutatóban is szerepelt, ám tagadhatatlan zsenialitása ellenére mindig kiszórták a versenyekből. Szerencsére ezekből a visszautasításokból mindig építkezni tudott, dacára annak, hogy soha, egyetlen tanácsot vagy segítséget sem kapott, mit nem csinált jól. Amióta ismert énekesnő, inkább Ricoval (Vaszil Erik) közös szereplésre hívják őket, de arra mindig nemet mondanak.

Erikkel alapból is nagyon kakaskodósak vagyunk, amikor egy saját dalon dolgozunk, akkor is megy a saját magunk érdekérvényesítéséért való küzdelem. Nem tudom, hogy ilyen versenyhelyzetben mi jönne ki belőlünk, nem szeretném, hogy az emberek ez által ítélnék meg, hogy milyen a kapcsolatunk” – meséli Miss Mood, a Spirit FM-en is hallható #nofilter-Nők, filter nélkül Köböl Anitával adásának vendége.

A beszélgetés megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=UYGgkrcr2rs&t=1s

Hogy valójában milyen a kapcsolatuk, azt a nagyközönség előtt jótékony homály fedi, de azt biztos, hogy az énekesnőt egyedül Rico tudta megtanítani arra, hogyan adjon át valódi érzelmeket a zene segítségével.

„Nekem Erik kellett ehhez. Ő volt az, aki megmutatta, hogy lehet alkotni is, és nem csak mások dalait feldolgozni. Bennem akkor szakadt át ez az egész, amikor elkezdtem saját magamnak írni. Azokat az érzelmeket, amiket megírtam, már képes voltam átadni. Ő segített kibontakozni, megmutatta, hogy lehet alkotni. Példát mutatott azzal, amit csinált, minden annyira természetes volt. Amikor először megmutatta, amit írt, meg voltam döbbenve, hogy ilyen érzéseket, hogy mer valaki leírni, hogy lehet valaki ennyire őszinte? Azt sosem szoktam firtatni, hogy a zenén kívül milyen kapcsolatban vagyunk. Mi zenésztársakként egy csapatot alkotunk, minden mást pedig az emberek fantáziájára bízunk – teszi hozzá Miss Mood, a #nofilter-Nők, filter nélkül Köböl Anitával adásában.