Minden rohad, ami fénylik

Szünet nélkül kattogtak tegnap este a vakuk az HBO új, saját gyártású magyar sorozatának díszbemutatóján a RaM Colosseumban, ahol a közélet legfontosabb szereplői, a külföldi és hazai sajtó jeles képviselői tekintették meg az új, krimi elemekkel átszőtt családi dráma első részét, melynek bemutatóját már most óriási érdeklődés kíséri.  A premier után a közönség a rendezők Dyga Zsombor és Mátyássy Áron mellett hosszan tapsolta meg a film főszereplőit is: Ónódi Esztert, Thuróczy Szabolcsot, Döbrösi Laurát, Olasz Renátót és Anger Zsoltot.

Az Aranyélet, mely a magyar HBO legújabb saját fejlesztésű és gyártású sorozata közel 80 napig forgott a legeltérőbb helyszíneken. A nézők látják majd rögtön az első epizódban, nem minden   arany, ami fénylik. A fényűző háttér, a csodás élet díszlete sokszor sötét titkokat rejt.

Nagyon izgulok most, a bemutató előtt” – nyilatkozta Olasz Renátó, néhány perccel a film kezdete előtt. „Ez életem első filmje. Intenzív a karakterem és számomra az volt a legfontosabb, hogy a nézők számára ez az intenzitás ne legyen unalmas” – mondta. Olyan érdeklődés kíséri a 8 epizódos alkotást, mely november 8-án, 8 órakor látható először az  HBO-n, mely páratlan sikernek számít hazánkban. A sorozat meghökkentő lesz, bővelkedik drámai fordulatokban, ezért már felvezetésére is különleges eszközt választott a magyar HBO. Az érdeklődők az Erzsébet téren egy héten át egy pop up szabadulószobában hangolódhattak rá az Aranyéletre, illetve ismerkedhettek meg jobban a történettel és a szereplőkkel. A szobából 7 nap alatt 400 játékos szabadult ki sikeresen: „Hihetetlenül várom már a sorozatot. A szabadulószoba csak még jobban felkeltette az érdeklődésemet, főleg, hogy krimi is lesz a történetben.” – mondta az egyik játékos.

A tegnap este tartott premierre a film főszereplőit az InStyle magazin öltöztette. A szereplők természetesen nagyrészt hazai tervezők ruháiban jelentek meg a vörös szőnyegen. Ónodi Eszter Celeni zöld overálját, a Reka Vago által tervezett cipő és táska emelte ki, míg sorozatbeli férje, Thuróczy Szabolcs Armani öltönyt viselt. Anger Zsolt Robert Maar öltözékében vonult fel, Olasz Renátó pedig USE UNUSED darabokban csillogtatta meg rosszfiús báját. Döbrösi Laura Anna Daubner egy kreációját mutatta meg a közönségnek, Anna Amélie kiegészítőivel. Farkas Franciska pedig egy vagány Napsvgar bőr kreációban állta a fotósok össztüzét.

A sorozatbeli karakterek egy olyan világot formálnak meg, mely mellett nem lehet szó nélkül elmenni.  “Az én karakterem kicsit ilyen Lady Macbeth karakter,  folyamatosan tüzeli a férjét, hogy azt az életszínvonalat, amit ők kitaláltak maguknak, azt biztosítsa. Mindegy, hogy milyen áron”. –mondta Ónodi Eszter, aki káprázatosan ragyogott az este folyamán.

Az Aranyélet, az HBO saját gyártású sorozata november 8-án este 8 órakor startol el az HBO  csatornáján, illetve az HBO GO oldalán is megtekinthető lesz. A premierrel egy időben, azaz november 8-án már ingyenesen hozzáférhető lesz az első 3 rész is.

Vigyázat, addiktív lesz!