Minden eddiginél technikásabb kihívás várta a harcosokat a Fighters’ Runon- Estébe húzódott a budapesti kalandfutó buli

 Igazi fesztivál hangulat, rengeteg kihívás és persze töménytelen sár fogadta szombaton egész nap a Fighters’ Run kalandfutó versenyre vállalkozókat. Összesen több ezer ember látogatott el az első budapesti akadályokkal nehezített terepfutó dzsemborira, a „harcosok” között többek között ott volt Pindroch Csaba, Vadon János, Kótai Misi, Hajdu Attila és a Mr&Miss Fit csapata is.

Kegyes volt az időjárás a Fighters’ Run kalandfutó verseny résztvevőihez, de így is csurom vizesen-sárosan futottak be a célba, hiszen a Csillebércet behálózó több mint 7 kilométeres pályán mintegy 25 akadály várta őket, köztük mocsaras árkokba vezető bringarámpák, kúszócsövek és szögesdrót pályák. De az eget is meghódították, palánkokat, konténert, épületet és kötélhálót másztak, sőt, még egy 5 méter magasan kiépített függőhídon is át kellett kelniük.

Összesen több mint ezer ember látogatott ki a helyszínre, hiszen a mintegy 600 induló megmérettetése – amelyet óriás kivetítőn követhettek a nézők a versenyközpontban – látványnak sem volt utolsó, ráadásul igazi fesztiválhangulat és programok is várták a vendégeket és versenyzőket.  A 7 km-es versenyen a legjobb eredményt Avar András honvédtiszt érte el 35:56 perces idővel, míg a nők közül Bozorádi Linda teljesítette elsőnek a pályát 44:48 perc alatt. A csapatok közül a „Ludobikák” álltak a dobogó tetejére, a honvédség fiataljai 46:54 perces időt futottak, a céges futamban pedig a Mozgásvilág Outdoor Team 48:49 perccel vitte el a pálmát. A már estébe húzódó 14 km-es versenyen Sinkó Krisztiáné lett az elsőség 1:20:44 idővel, a legjobb női versenyző, Szentpéteri Diána 1:45:20-at futott.

A Fighters’ Run harcosai között több ismertség is jelen volt, sikeresen teljesítette a kihívást például Pindroch Csaba, Vadon János, Kótai Mihály, Hajdu Attila, a Mr&Miss Fit csapata is, sőt, ezúttal szépségkirálynők is vállalták a besározódást, míg a Hooters lányok már visszatérő versenyzőknek számítanak.