Miller Zoltánra a Szomszédok című sorozatból is emlékezhetünk

Miller Zoltánra a Szomszédok című sorozatból is emlékezhetünk: Julcsi, azaz Ábel Anita párja lett, miután Németh Kristóf (Julcsi korábbi párja) kikerült a sorozatból, ugyanis felvették a Színművészeti Főiskolára. Kristóf hiányát Ábel Anita és a nézők szívében, Miller Zoltán pótolta másfél éven keresztül. Ezután Zoltánt is váltották, ő ugyanis a sorozatban is, és a való életben is Németországba ment dolgozni.

A németországi munkára ma gyönyörű emlékekkel gondolok – meséli a színész, énekes -, de akkor, ott az a fajta egyedüllét, amivel szembesültem, 24 évesen… Az akkori (első és egyben eddig utolsó) feleségem Ullmann Mónika itthon a pici 1 éves Miller Dávid fiammal, és tőlük külön lenni… Közben tudtam, hogy a karrier, és az anyagi biztonság megteremtése miatt, nem véletlenül vagyok ott… Ez egy kemény időszak volt.

Miller Zoltán azt mondja az ember tanácsot leginkább önmagának tud adni: Nem szabad elvárni dolgokat, amiket te nem kommunikáltál a másik felé, hogy az neked fontos. Ha ezeket nem közöljük, és azt várjuk, hogy a másik majd azt fogja csinálni, amit mi gondolunk, hogy kellene csinálni egy adott helyzetben, akkor erre mondják, hogy az elvárás a kudarc melegágya.

A másikban az irritál, ami vagy benned van, vagy benned nincs meg, és ezért irigykedsz a másiknak erre a tulajdonságára, vagy visszaidéz az a viselkedésforma egy olyan régi, beütött emléket, amiben kárt szenvedtél…