Mikulás ajándékokat csomagoltak a retro sztárok

A hatalmas szombati retro partira készülődve sem feledkeztek meg az ajándékozás öröméről a 90-es évek legismertebb előadói. Együtt csomagoltak meglepetéseket a Groovehouse, a Kozmix és az UFO oszlopos tagjai, valamint Dj Dominique is.  

Csúcstalálkozó volt a belvárosban: A Santa loves the ’90s magyar sztárjai a nagy buli előtt még találkoztak egy kis közös nosztalgiázásra. Előkerültek a gazdálkodj okosan játékok, a csattogós lepkék és Lada kisautók, hogy azok szombaton új gazdáikhoz kerüljenek. A zenészek ajándékokat csomagoltak, amelyeket a törökbálinti koncerten három szerencsés gyermek át is vehet a fellépőktől.

Judy, a Groovehouse énekesének kislánya, Maja is segített a csomagolásban. A retro ajándékkosárba bekerült minden, ami a 90-es éveket idézi: a Maci kávé, a golyórágó és persze a jó öreg csattogóslepke is, ami mint kiderült, Maja egyik elnyűhetetlen kedvence otthon.

„A lányom egyszerűen imádja az ilyen retro cuccokat. Legyen az játék vagy mese, neki a régi dolgok jobban bejönnek. Otthon is van egy fa csattogóslepkénk, ami heti többször is előkerül a katica formájú xilofonnal együtt. A mesékkel ugyanez a helyzet. Szinte falja a klasszikusokat, míg az új animációs filmeken egyszerűen képtelen megülni egy helyben. Úgy látszik ő ilyen retro gyerek lesz” – mondta Judy.

A csomagolásban a többi zenész is segített és anekdotázni kezdtek. „Gyerekként vártam a Mikulást, de tartottam is tőle, mert tisztában voltam azzal, hogy ő pontosan tudja mit csináltam egész évben”– mondta nevetve Lányi Lala. „Most visszanyal a fagyi. Szombaton mi adjuk az ajándékot. A hajam már nem lesz hidrogénszőke, mint anno a ’90-es években” – mesélte a Kozmix oszlopos tagja, aki közben már a zenekar 20. évfordulójára készül.

A szombati bulin a legendás duó is fellép és erősíti az amúgy sem gyenge lineupot, amelyet Mr. President, Haddaway és Brooklyn Bounce zár. A buli végére ki más, mint Dj Dominique teszi fel pontot.

December 6-án egésznapos retro őrület, fűtött sátor, gyerekeknek és felnőtteknek szóló programok, valamint egy hatalmas parti várja a törökbálinti Auchan parkolójában felállított fűtött sátorba látogatókat.