Miklósy Tamás: „Ezért dolgozunk nap, mint nap!”

2015-tomracing-bisnode1A Bisnode nemzetközi cégminősítő szerint hazánk egyik legstabilabb vállalkozása a Tomracing Motorsport

Nem mindennapi elismerést kapott a Tomracing Motorsport. Ezúttal nem a versenypályán bizonyított a vállalkozás, hanem az üzleti életben. Az autó és motorsportban is jelen lévő csapat gazdasági hátterét és stabilitását vizsgálta egy nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján a Bisnode nemzetközi cégminősítő, és a méréseik alapján a Tomracing Motorsport a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike Magyarországon. Miklósy Tamás csapattulajdonos nagyon büszke a tanúsítványra, ami azt igazolja, vállalkozásuk azon magyar cégek közé tartozik, amelyek pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak.

Amikor annak idején Miklósy Tamás és Biel Richárd megalapította a Tomracing Motorsportot, álmodni sem mertek arról, hogy öt esztendő után csapatukat egy komoly nemzetközi cégminősítő, a Bisnode Magyarország egyik legmegbízhatóbb üzleti vállalkozásának fogja nevezni. Pedig immár valóság mindez, hiszen a Tomracing AA (dupla A) tanúsítványát kapta meg a Bisnode-tól, mellyel  Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

 2015-tomracing-csapat1

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

A Tomracing Motorsport többségi tulajdonosa elárulta, a Bisnode minősítés nemcsak cégük jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem azt is bizonyítja, hogy a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

„Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Rettentően büszkék vagyunk arra, hogy a magyar motorsportban elsőként érdemeltük ki ezt az üzleti elismerést. Mindig is nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette. A Bisnode független szakértőként ismerte el csapatunk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok, valamint több száz paraméter vizsgálata alapján történt, így mostani és leendő partnereink is láthatják, megbízható üzletfélként számíthatnak ránk” – jelentette ki Miklósy Tamás.